Når jeg blir gammel..

Når jeg bliver gammel
Så vil jeg sidde på en bænk
Der hvor havet slår ind over molen
Og ta' imod duglette perlestænk

Af hav, når det glitrer i solen.""

Ovenstående citat stammer fra Gnags, og deres skønne, livsbekræftende sang Når jeg blir gammel.

En passende indledning til denne artikel,, som er på foranledning af min søde moster. Min moster tilhører den befolkningsgruppe, som betegnes "seniorer", og er på mange måder et godt eksempel på vores generations seniorer. De er på mange måder nemlig slet ikke som tidligere generationers ældre,, kan jeg forstå.

Min moster og hendes mand er super aktive, og nyder deres otiom i fulde drag, skal jeg hilse og sige. De købte hus inden priserne gik på himmelfart,, og sidder nu i et hus uden gæld - men med masser af friværdi. De har haft et arbejdsliv, der sammenlignet med DERES generation af seniorer har slidt markant mindre på fysikken. Og de har et stærkt netværk af andre, aktive og livsglade seniorer.

Noget af det de altid har holdt meget af,, er at rejse. Og som den første generation af seniorer der er vokset op efter charterturrismens indtog i Danmark, er det ikke kun busture til Tyskland vi taler om. Nej, de rejser til sydens sol gør de. Flere gange om året, og længere ad gangen end vi der arbejder typisk kan. Fænomenet hedder langtidsrejser - og efterspørgslen på disse er markant stigende i disse år.

I den sammenhæmg vil min moster gerne anbefale Hjerting Rejser - dette hermed gjort. Hjerting Rejser er et selskab med fokus på at sammensætte rejser, der netop er skræddersyet til det ældre segment: Langtidsrejser, rejser med kulturelt indhold og senest singlerejser for seniorer. Min moster og hendes mand benytter Hjerting hvert eneste år, og har gjort det de seneste 5 år. Begrundelsen er, at Hjertings rejser er som skabt til dem - hvilket de øjensynligt også er.

Så med indledningen i tankerne vil jeg sige, at når jeg blir gammel vil jeg også sidde på en bænk og kigge ud over molen...Men det skal være på Costa del Sol med Hjerting Rejser!


Synes godt om