At købe gulve online

Inden internettet for alvor blev allemandseje, var det relativt begrænsede typer af varer og ydelser flertallet købte online. Typisk var det produkter som billetter, bøger og andre varer der nemt kunne sendes med posten.

Det har som bekendt ændret sig rigtigt meget, og det er vel efterhånden meget lidt man IKKE kan forestille sig at købe på nettet i dag.

For nogle kunne det f.eks være gulvbelægning, som man syntes var mest praktisk at købe fysisk.

Dels vil mange have et behov for at se og føle sådan noget som nye gulve rigtigt. Andre vil føle et behov for den kyndige rådgivning, som man kan få i et byggemarked. Og så er det heller ikke alle, der måske har mod på selv at kaste sig ud i at montere nye trægulve, anlægge terrasse eller hvad det nu kunne være.

På den anden side er fordele ved at handle gulve online ikke svære at få øje på.

-Prisen er generelt markant lavere online. Dels er onlinehandel mindre omkostningstungt end fysiske butikker, og dels er konkurrencen på nettet hård.

-Udvalget er tilsvarende meget bedre. Igen har webshops den fordel frem for fysisk handel, at de kan fremvise hele sortimentet på hjemmesiden. Det er de færreste fysiske butikker, der har kapacitet og midler til at have alle varerne hjemme på lager.

-Og så er det meget nemmere: Du kan sidde i stuen derhjemme, og bestille dine nye gulve med nogle klik med musen. I stedet for at køre til et byggemarked, hvor du så også skal have arrangeret hjemtransport af dit nye gulv..

Så spørgsmålet er: Kan man kombinere det bedste fra internethandel med fordelene ved fysisk handel, så alle kan have glæde af at handle gulvbelægning online?.

Det kan Gulvlageret.dk i hvert fald. Og derfor går mine anbefalinger denne gang til dem.

Gulvlageret.dk har Danmarks vel nok største udvalg af alt indenfor gulvebelægning: Trægulve, vinylgulve, linoleum..You name it. Og tillige har de et stort udvalg af gulvtæpper til alle boligens rum.

Det hele fra anerkendte og markedsledende producenter, og til skarpe netpriser!

Det stopper dog ikke her. For hvad med behovet for at se og føle de nye gulve rigtigt? Og hvad med den kyndige vejledning?.

Gulvlageret.dk har etableret showrooms, foreløbig både på Sjælland og Fyn. Og derudover har alle kunder mulighed for at bestille vareprøver hjem fra hjemmesiden.

Hvad enten man henvender sig i deres showrooms eller tager kontakt via hjemmesiden, vil man blive mødt af dygtige og engagerede fagfolk. De vil hellere end gerne give kunderne vejledning og en god snak om gulvbelægning.

Endelig kan Gulvlageret.dk i langt de fleste tilfælde levere dit nye gulv meget hurtigt – og lige til døren. Og flere steder i landet er det også muligt, at lave en aftale om montering af gulvet.

Vi har kun gode erfaringer med Gulvlageret.dk, og det er vi ikke alene om. Se flere oplevelser på Gulvlagerets Trustpilot her


Synes godt om

Kommentarer