Inden internettet for alvor blev allemandseje, var det relativt begrænsede typer af varer og ydelser flertallet købte online. Typisk var det produkter som billetter, bøger og andre varer der nemt kunne sendes med posten.

Det har som bekendt ændret sig rigtigt meget, og det er vel efterhånden meget lidt man IKKE kan forestille sig at købe på nettet i dag.

For nogle kunne det f.eks være gulvbelægning, som man syntes var mest praktisk at købe fysisk.

Dels vil mange have et behov for at se og føle sådan noget som nye gulve rigtigt. Andre vil føle et behov for den kyndige rådgivning, som man kan få i et byggemarked. Og så er det heller ikke alle, der måske har mod på selv at kaste sig ud i at montere nye trægulve, anlægge terrasse eller hvad det nu kunne være.

På den anden side er fordele ved at handle gulve online ikke svære at få øje på.

-Prisen er generelt markant lavere online. Dels er onlinehandel mindre omkostningstungt end fysiske butikker, og dels er konkurrencen på nettet hård.

-Udvalget er tilsvarende meget bedre. Igen har webshops den fordel frem for fysisk handel, at de kan fremvise hele sortimentet på hjemmesiden. Det er de færreste fysiske butikker, der har kapacitet og midler til at have alle varerne hjemme på lager.

-Og så er det meget nemmere: Du kan sidde i stuen derhjemme, og bestille dine nye gulve med nogle klik med musen. I stedet for at køre til et byggemarked, hvor du så også skal have arrangeret hjemtransport af dit nye gulv..

Så spørgsmålet er: Kan man kombinere det bedste fra internethandel med fordelene ved fysisk handel, så alle kan have glæde af at handle gulvbelægning online?.

Det kan Gulvlageret.dk i hvert fald. Og derfor går mine anbefalinger denne gang til dem.

Gulvlageret.dk har Danmarks vel nok største udvalg af alt indenfor gulvebelægning: Trægulve, vinylgulve, linoleum..You name it. Og tillige har de et stort udvalg af gulvtæpper til alle boligens rum.

Det hele fra anerkendte og markedsledende producenter, og til skarpe netpriser!

Det stopper dog ikke her. For hvad med behovet for at se og føle de nye gulve rigtigt? Og hvad med den kyndige vejledning?.

Gulvlageret.dk har etableret showrooms, foreløbig både på Sjælland og Fyn. Og derudover har alle kunder mulighed for at bestille vareprøver hjem fra hjemmesiden.

Hvad enten man henvender sig i deres showrooms eller tager kontakt via hjemmesiden, vil man blive mødt af dygtige og engagerede fagfolk. De vil hellere end gerne give kunderne vejledning og en god snak om gulvbelægning.

Endelig kan Gulvlageret.dk i langt de fleste tilfælde levere dit nye gulv meget hurtigt – og lige til døren. Og flere steder i landet er det også muligt, at lave en aftale om montering af gulvet.

Vi har kun gode erfaringer med Gulvlageret.dk, og det er vi ikke alene om. Se flere oplevelser på Gulvlagerets Trustpilot her


Synes godt om

Kommentarer

Hvad er næsten mere oplagt, end at starte Mine Anbefalinger med en omtale af Trustpilot?. Den ultimative for brugerguide online om nogen!

Trustpilot er faktisk udviklet her i Danmark, og har efterhånden 12 år på bagen. I al enkelhed er Trustpilot et sted hvor forbrugerne kan anmelde deres oplevelser med virksomheder, ved at give firmaerne mellem 1 og 5 stjernet. Sitet bruges især indenfor b2c . altså til bedømmelse af virksomheder, der handler direkte med forbrugerne. Og ganske naturligt i særdeleshed til vurdering af webshops og online handel.

Trystpilot har opnået en position på markedet der gør det særdeles vigtigt for virksomhederne, at have en ordentlig trustscore - altså en positiv bedømmelse. For en webshop kan en dårlig trustpilot være fatal, mens et rigtigt godt omdømme omvendt er et stærkt salgsargument - intet slår positive anbefalinger fra andre, det kender vi vist alle.

I de senere år har der fra tid til anden været rejst kritik af Trustpilot, ligesom der har været eksempler fremme hvor virksomheder eftersigende har kunnet betale sig fra dårlige anmeldelser. Og tilfælde hvor virksomheder har købt sig til falske, positive anmeldelser. Men overordnet set rokker det ikke ved, at Trustpilot har en høj autoritet, og med rette anses for en troværdig tjeneste.

Herfra er holdningen til Trustpilot absolut positiv. Selve konceptet et på samme tid genialt og enkelt, og der er ingen grund til at betvivle, at Trustpilot arbejder utrætteligt på at minimere snyd og svindel - hele Trustpilots værdi og fremtid afhænger jo netop af høj troværdighed.

Det kan kun anbefales at checke på Trustpilot, når man som forbruger står overfor at handke online. I særdeleshed hvis det er første gang man benytter den pågældende webshop, og/eller hvis man står overfor et onlinekøb i et højere prisleje.

Klar anbefaling til Trustpilot.dk herfraSynes godt om

Kommentarer

Hej, og velkommen til bloggen Mine Anbefalinger, som med et positivt udgangspunkt stræber efter at videregive anbefalinger til firmaer og services. som vi - eller eventuelt læsere af denne blog - har haft.

Herfra synes vi nemlig, at langt de fleste danske virksomheder - også online - gør et rigtigt godt stykke arbejde hver eneste dag, for at levere gode produkter og ydelser og have glade og tilfredse kunder. De der IKKE gør skal der selvfølgelig advares imod, men der er der allerede masser af muligheder for online. Vores mission er at fremhæve dem, der gør det allerbedst af alle de gode.

Læsere af denne blog er ligeledes velkommen til at give os gode tips/anbefalinger, som vi så vil overveje at viderebringe. Send gerne forslag til mineanbefalinger@mail.comSynes godt om

Kommentarer