VARDAGSLYX OCH TÄVLING!

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni!

Jag har fullt upp med tentaförberedelserna just nu. Tänka sig att en läsperiod kan gå så snabbt? Dock kommer jag vara klar med denna omgången tentor om exakt en vecka - som jag längtar!

Men för att göra vardagen lite roligare tycker jag det är superviktigt att ta pauser. För mig kan det vara en hemlagad god måltid som jag äter i lugn och ro, en promenad i närområdet eller en liten spakväll hemma i badrummet.

När det gäller hemmaspa är MON|SUN ett av mina nuvarande favoritmärken!

MON|SUN är ett svenskt och 100 % veganskt märke som gör lyxiga produkter för kropp och själ. De har fyra olika serier; Mineral & Moist, Detox & Antioxidant, Vitamin & Oil och Calming Oats. Alla med olika fokusområden och doft!

Produkterna i denna gåvobox är från serien Calming Oats som doftar underbart av fikon, jasmin och vetiver. Min favorit är nog deras Shower Foam Gel som ger ett mjukt lödder och sprider en härlig doft i hela duschen!

Just nu tävlar jag ut en lyxig gåvobox med just dessa produkter! Reglerna är enkla och nu hittar tävlingen på min instagram . Jag kommer att dra en vinnare som meddelas den 31/10:e - så skynda er! ❤ Tävlingen är i samarbete med MON|SUN, men detta inlägg är fristående.

Jag skulle verkligen bli SÅ glad om jag fick en sån här box i present av någon jag tycker om! Tycker detta är en superbra grej att ge till någon en har nära. Eller helt enkelt som present till sig själv 😉

Om du är intresserad av vegansk hudvård (och dofter till hemmet!) som verkligen känns lyxig så kan jag starkt rekommendera MON|SUN. Du hittar dem dels på deras hemsida och på KICKS.

Hoppas att ni har en riktigt härlig fredag, så ses vi snart igen! 💚✨

Disclaimer: Detta inlägg är inte ett samarbete. Jag har just nu ett pågående samarbete med MON|SUN på min Instagram, men detta blogginlägg är fristående. Alla åsikter som presenteras är 100 % mina egna ❤

Gillar

Kommentarer

sarahkvist
sarahkvist,
Men gud vad trevligt det lät då! 😍
nouw.com/sarahkvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229