SKIN TREAT & KICKS FLAGSHIP // VEGANSK HUDVÅRD

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni!

Idag besökte jag KICKS Flagshipbutik på Hansa i Malmö - verkligen en superfin lokal med massor av spännande märken och produkter! Anledningen till mitt besök var ett samarbete jag gör med nylanserade SKIN TREAT på min Instagram just nu 🌿✨

Jag fick prata med en av deras skönhetsexperter om de olika produkterna i SKIN TREAT´s sortiment, samt passa på att känna och klämma lite på de olika produkterna. Vi diskuterade bland annat hur produkterna fungerar på huden och vad det är för skillnad mellan deras olika peelings och krämer.

Samtliga av SKIN TREAT´s produkter är 100 % veganska och har aktiva botaniska ingredienser. Dessutom är deras nyckelingredienser ekologiska - superbra tycker jag! 🌱

Vi gick igenom dessa fyra produkter. I bilden ser vi:

Så vilka av dessa produkter använder jag?

Dessa fyra produkter är inte bara snygga, utan är kommer följa med mig nu under vinterhalvåret! Som ni kanske vet skrev jag ett inlägg förra veckan där jag presenterade de produkter jag har från SKIN TREAT, och nu har jag haft möjlighet att prova dem ordentligt.

För ordentlig djuprengöring är Pure Clarity Shower Peeling en superbra produkt! Huden blir len och återfuktad, och jag får bort alla spår av torr hy och brun-utan-sol. Som ni ser så är produkten svart, vilket kommer sig av aktiv kol som binder till sig orenheter.

Här ser vi både Pure Clarity Shower Peeling och Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling. Den senare har en ljusrosa ton och mer korn. Detta är en riktig dunderkur för dig som vill ha en effektiv peeling - både fysisk och kemisk. Granatäppelenzym och glykolsyra agerar kemisk peeling, och efter bara 2 minuter på fuktig hud har envis torrhet försvunnit och efterlämnat en fin lyster.

När det gäller att återfukta så är dessa två produkter riktigt fina! Den ena (Replenishing Boost Light Body Butter) passar bra som "all over"-kräm, medans Intense Care Body Soufflé som har en tjockare konsistens är perfekt för torrare partier som behöver långvarig fukt.

Jag skulle verkligen rekommendera er att kolla in SKIN TREAT om ni är intresserade av aktiv, vegansk hudvård till ett riktigt bra pris. Just nu har KICKS 25 % på hela SKIN TREAT-sortimentet, och för er som har möjlighet kommer KICKS Flagshipbutik i Malmö att fira 1 år nu under helgen. Det innebär fler förmånliga priser - ett perfekt läge att fynda dina skönhetfavoriter 💚

Disclaimer: Detta inlägg är inte betalt och alla åsikter är mina egna. Jag har ett pågående samarbete med SKIN TREAT på min Instagram, men detta inlägg är helt fristående.

Gillar

Kommentarer

amandaturbo
amandaturbo,
Detta måste jag ju prova! Låter ju toppen!
nouw.com/amandaturbo
MineaLindqvist
MineaLindqvist,
Gör det! ❤️ Verkligen jättefina produkter 😊
nouw.com/minealindqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229