Hadde en helt fantastisk tur til Steinora i Sørreisa i dag. Steinora er nord Europas største steinur. Det er et populært turområde her.
Ungene stor koste seg...det samme gjorde jeg. Vi begynte ikke å gå før i 15 tiden fordi vi ventet på finvær. Det hadde vi ikke trengt å gjøre. Turen ble flott den selv om tåka hang langt nedover fjellsidene. Temperaturen var helt grei...sånn normal nordnorsk sommer temperatur.
Terrenget opp til Steinora passer perfekt for oss med unger. Ikke for bratt og ikke for langt.
Dette er en tur som kan anbefales til alle!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går lagde jeg verdens enkleste og beste kake. Jeg brukte ca et kvarter på den. Den heter "Safarikake".

Bunnen består av knust Safarikjeks, jeg hadde også med litt peanøtter for salt smakens skyld. Over den legger man en krem av Philadelphia ost, melis og fløte. Så er det bare å pynte med det man måtte ønske. Jeg pyntet med blåbær, jordbær, nonstop og peanøtter. Oppskriften fant jeg på matoppskrift.no

Alt trenger ikke være så innviklet. Kaken ble kjempe god og veldig godt mottatt.

Likes

Comments

For meg er turer i skog og mark terapi. Ingenting er bedre. Da nyter jeg roen, får energi og blir i veldig godt humør. Jeg elsker lukten av skog, fargene og lyder av fugler og rennende vann. Det er så avslappende. Jeg glemmer hverdagens stress og problemer... Det beste av alt er å sitte på en fjelltopp og føle at jeg har hele verden for mine føtter. Får en sånn frihetsfølelse da. Helt fantastisk er det. 

I år blir deler av ferien min å gå til å bestige de høyeste fjelltoppene her i distriktet. Det ligger noen fristende topper på Senja jeg enda ikke har vært på.​ Heldigvis har jeg ikke høydeskrekk.

Jeg er litt sær når det gjelder høye fjelltopper...jeg kan nemlig ikke fordra å måtte snu før jeg har kommet helt opp.  Har jeg bestemt meg for å nå en topp, så går jeg opp uansett så fremst vært tillater det. Men jeg legger ikke ut på tur hvis ikke værmeldinga er god. 

Likes

Comments

Denne gangen er jeg så heldig å få prøve Kornmo knekkebrød med havre og solsikke. Dem er faktisk veldig gode. Jeg er ikke så begeistret for vanlig "luftknekkebrød", men disse er nesten som hjemmelaget knekkebrød. Jeg har brukt å lage knekkebrød selv, men nå kan jeg jo kjøpe og dem blir spist opp. Til og med yngste sønnen min likte dem, og han er kresen.

Knekkebrødene er kanskje ikke noe for personer med dårlige tenner, for de var litt harde. Men ellers har jeg ingenting å sette fingeren på. Smaker utmerket!

Passer perfekt under favoritt pålegget mitt, Brie og hjemmelaget chillmarmelade.

Likes

Comments

Endelig ferdig med pleddet mitt. Det er strikket med to tråder, en Drops Delight og en Drops Alpaca. Brukte pinne nr 6. Oppskriften fant jeg på garnstudio.no. Pleddet ble så mykt og godt. Nesten så jeg gleder meg til å ta det i bruk til høsten.

Jeg brukte 4 uker på det. Jeg har ikke tid å sitte å strikke hver dag, familien og jobben krever sitt. Det blir mer sånn slappe av, innimellom strikk. Helt greit det også, da blir jeg ikke lei. Ikke det at jeg tror jeg kan bli lei av å strikke. Men...hobby er hobby.

Ha en finfin kveld.

Likes

Comments

Jeg må bare innrømme at jeg er over middels glad i god, lettlaget mat. Til kveldsmat i dag ble det derfor en veldig god, lettvint omelett.

Jeg brukte ca 5 minutter på den. Det beste av alt er at jeg fikk brukt opp noen rester fra kjøleskapet. Jeg liker ikke å kaste brukbar mat...men hvem gjør vel det??

Omeletten inneholder egg, litt melk, salt, pepper, dill, potet, løk, paprika og noen osteskiver på toppen. Serveres på brødskive med diverse grønnsaker som tilbehør. Smakte supert..


Likes

Comments

Dagens trimtur unnagjort.. hehe..neida jeg trimmer ikke hver dag. Men jeg har faktisk sykla en tur i dag. Det var veldig forfriskende i motvind og pøsregn. Motvind uansett hvilken vei jeg sykla.. men det var godt for kropp, sjel og samvittigheten.
Så godt å se at det nærmer seg sommer. Da blir det mange turer på sykkel og til fots. Jeg gleder meg!!

Nå lurer jeg meg opp i godstolen med strikkinga noen timer før middag står på planen.

Ha en finfin søndag videre..

Likes

Comments

Jeg er en Buzzador. Det betyr at jeg er så heldig å få prøve ut diverse varer, alt fra kaffe til tannkrem. Denne gangen skal jeg teste flytende Neutral kulørt vaskemiddel. Jeg har vasket noen maskiner med klær og brukt Neutral. Jeg er veldig fornøyd med det. Ingen vaskemiddelrester på klærne, klærne blir helt reine. Jeg plages med tørr hud og kløe i perioder. Jeg har faktisk ikke merket noe til kløen etter jeg begynte med Neutral.

Jeg blir å fortsette med Neutral og anbefaler det på det varmeste til alle.

Likes

Comments

Jeg elsker våren, og nå er det endelig vår her. Sol fra skyfri himmel og 14℃. Kan ikke forlange bedre.

Jeg var på jobb i formiddag. Da jeg kom hjem var det rett ut i hagen og ordne i blomsterbedet. Jeg har aldeles ikke grønne fingre, men jeg liker at det ser bra ut rundt meg. Det gjør noe med humøret.

Det er så godt å tenke på at snøen tiner, og om ikke lenge er det tid for toppturer igjen. Jeg er ikke glad i vinter, snø og kulde, så når våren kommer begynner suget etter toppturer å melde seg.

Likes

Comments