1. Hva gjør du denne lørdagen?
Jeg skal ikke så veldig mye spennende. Først skal jeg spise en god frokost, så bærer det videre til trening hvor bena skal få kjørt seg. Etter dette blir det for det meste eksamenslesning på denne jenta.

2.Hvordan vil du beskrive stilen din?

Om jeg skal beskrive stilen min med 3 ord ville jeg sagt effortless, laidback og minimalistisk. Jeg bruker klær som er behagelige å gå i, noe som ofte resulterer i en laidback og avslappet stil. jeg liker det simpelt, men noen detaljer som kan gjøre antrekket litt mer spennende og særegent. Vennene mine sier blant annet: "Stilen din kan være veldig spesiell og sær (nesten for sær) til tider, men om det er en jente som klarer å rocke det, så er det deg".

3. Om du kunne gjort hva som helt akkurat nå, hva ville du gjort?

Denne er lett! Da ville jeg "kidnappet" kjæresten min, pakket kofferten og reist langt bort. India, eller Bali kanskje. Eller Vitenam. Eller Komodo. Ah, det er så mange steder jeg vil reise. Varme, kultur og eksotisk stemning- det lengter jeg til! Lurer på hvor mange ganger de siste månedene jeg har tenkt tanken på å slippe alt jeg har i hendene og bare reise.

4. Kan du fortelle en spennende ting som har skjedd den siste uken?
Frem til i går så hadde det ikke skjedd så mye spennende her den siste uken, men så fikk jeg en veldig hyggelig epost! Jeg skal få være ambassadør for et relativt nytt trenings merke som er designet i Norge- Conquer heter det (www.conquer.no ) Det er et merke som spesialiserer seg på slitesterke trenings klær til styrketrening og kampsport. Jeg venter på første pakke nå, så skal vise dere mer så fort den er kommet i posten!

5. Hvem var siste person du snakket med i telefonen?
Dette var faktisk to kompiser fra skolen. De ringte meg i dag tidlig for en prat, det var hyggelig.

6. Hvor gammel er du om 5 år?
Om 5 år blir jeg 29 (!!!!) år.

7. Hva er dine 3 tips til hva man kan gjøre en lørdagskveld om man ikke skal ut på byen?
Jeg er veldig glad i å finne på andre ting enn å dra på byen hver lørdag, så mine tips må være:
- dra først på trening, etterpå ta deg en lang dysj evt legg deg i badekar om du har mulighet til det, ta på ansiktsmaske- lag så favorittmaten din, for så å avslutte kvelden med en god film eller serie.
- Inviter venner over til god mat og brettspill/kortspill
- Finn frem rødvinsflasken (eller pepsimax om du foretrekker det), sett på den fineste musikken du vet, finn frem penn og papir, og la fantasien fare. En slik kveld er balsam for sjelen!
Om du liker noe annet enn å tegne (feks. male, lage musikk, redigere bilder, sy osv) gjør det.

8. Når er sist du gråt?
Hm, sist jeg gråt var vell for ca 2 uker siden. Jeg er ikke noe glad i gråte, og gjør det ganske så sjeldent egentlig. Men for 2 uker siden gråt jeg. Var ikke noe big deal, ble bare litt mye på en gang. Var syk, eksamen rett rundt hjørnet, og stresset mye da jeg ikke fikk gjort annet enn å ligge i mørket i senga.

9. Hva er favoritt maten din?
Dette er et vanskelig spørsmål da det forandrer seg støtt og stadig. For øyeblikket må det kanskje være alle måltider som inneholder laks. Jeg har alltid vært glad i laks, men tror jeg liker det enda litt bedre da jeg ikke får spist det så alt for ofte her i Nederland da det er sykt dyrt med laks her... Ellers er jeg glad i biff, eller hjemmelaget spicy burger med søtpotet fries til.

10. Hvor høy er du?
Jeg tror jeg er ca 169 cm høy.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei ! ♥
Håper du har en fin uke så langt ! Tenk at det snart er helg igjen- dagene flyr!

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise hvilke apper jeg bruker oftest.
Da jeg skulle skrive dette innlegget gikk det opp for meg at det kanskje er på tide å rydde opp i appene mine.
Jeg har 136 apper pr/dags dato, men innser nå at jeg bare bruker et fåtall av de.

Først ut er de litt mer kjedelige appene jeg bruker:

1. Gmail- hovedmailen min for "viktige" saker er her, mens jeg også har en outlook mail for annet divere

2. Jæren Sparebank- Appen for den norske banken min

3. Disc- koblet til mailen min, hvor jeg også kan lagre bilder, og sender bilder mellom pc og mobil

4.NL Bankieren- min nederlandske bank

5. Blackboard- skole app

6. Schedule- timeplanen min på skolen

Utenom disse bruker jeg også de vanlige appene som er å finne på telefonen fra før, som feks: bilder, klokke, kamera, kalender og notater. Samt meldinger og anrop selvfølgelig. Til slutt har vi Instagram (@siljehv) og Spotify som jeg ikke hadde klart meg uten ♥

Du ser personer som kanskje har mange uleste mailer- jeg derimot, er ikke så flink på meldinger... kanskje noe å rydde opp i snart, hehe.

Videre har vi appene jeg bruker for å redigere bilder:

Her ser dere følgene apper:

Snapseed: Her bruker jeg for det meste funksjonene "bildejustering", "detaljer" og "pensel", mest for å redigere lys og farger.

VSCO: Her pleier jeg å prøve å bruke det samme filteret på alle bilder for å få bildene på profilen min til å passe sammen. Tidligere har jeg periodevis brukt filterene HB2, A5 og P5, men for øyeblikket bruker jeg A4 filteret da jeg har fått sansen for litt varmere nyanser i bildene mine. Legger også på "grain" (kornet filter) om jeg ønsker det.

Facetune: her bruker jeg "whiten" for å gjøre bakgrunnen lysere/hvitere om jeg ønsker det. Ellers bruker jeg "details" for å fremheve feks. sminke eller øredobber o.l.

BeautyPlus: denne bruker jeg litt mer sjeldent. Jeg bruker den om jeg synes lyset i bildet ble litt rart, da jeg kan legge på "tone" for å redigere fargene litt. Ellers kan jeg bruke "contoure" (bruker som regel ikke mer enn +15-20 om jeg bruker denne) om jeg synes lys eller blitz traff litt feil så ansiktsformen ble litt "rar", om dere skjønner.

Har fått noen spørsmål ang. hvilken app jeg bruker for å få bildet til å se litt "støvete" ut. Da bruker jeg appen Afterlight, hvor jeg bruker trykker på det som ser ut som en filmrull- for så å trykke på "dusty". Da får du opp flere ulike "støvete" filter. Jeg bruker som regel nr.6, da jeg synes den ikke blir for mye, men at den fremdeles synes bra.

Til slutt har vi 3 apper som også må nevnes:

Facebook, Messenger og selvfølgelig Nouw.

Facebook appen kunne jeg nok bare slettet da jeg ikke er noe fan av den, og bruker den ganske lite. Messenger appen bruker jeg for det meste bare dersom noen skriver til meg (men er desverre ofte ganske treg til å svare her). Nouw bruker jeg derimot ofte, både til å lese andres blogger, sjekke min egen blogg, og å legge inn bilder o.l.

Så det er mine mest brukte apper oppsummert- både de litt mer kjedelige (men nødvendige) og de jeg bruker til redigering og sosial medier . Håper du synes det var morsomt å lese om, og kanskje du så noen apper du selv ikke har prøvd, men ønsker å teste ut!

Hva er din "kan ikke leve uten" app? ♥

klem!♥


Likes

Comments

Noen av de seneste bildene jeg har lagt ut på Instagram. Følg meg gjerne (@siljehv)! ♥

Likes

Comments

Hei, du fine som stikker innom for en titt !♥

Nå som det er mørkt, kaldt og surt vær ute, er det kanskje ikke noe overraskelse at jeg lengter tilbake til de tider jeg bodde blant palmer og strender i varmt klima? De dagene man kunne lese skole på stranda, og ta surfepauser- kanskje litt for ofte. De tider man var de eneste turistene blant alle de innfødte i en liten by i Jamaica. Leie et hus gjennom Airbnb, i en liten bakgate, blant folk fra en helt annen kultur.

I dette søte lille huset bodde vi i da. Hvor deilig er ikke det? Vi hadde høner i hagen, en babygekko som bodde med oss, og geiter på gaten utenfor. Gekkoen ble jeg kanskje litt ekstra glad i! Hver dag når vi åpnet døren på morningen stod den på trappen utenfor. Jeg lot den selvfølgelig komme inn, holde oss med selskap under frokost, og på kvelden etter en lang dag ute. Kjæledyr på kjøpet her, det er ikke værst! Se så søt da!! ♥

Ellers hadde vi en liten butikk rett over veien for huset vårt. Tja, butikk og butikk? Var vell kanskje heller en brakke med litt diverse småting. Hvor sjarmerende er ikke den?

Utenom dette var det strendene og naturen som var min favoritt ♥ Stå opp, spise en god frokost, ta på seg shorts, t-skjorte og joggesko, og bare vandre rundt i skog og mark! Håper de neste bildene får det til å klø like mye i fingrene dine etter å reise som i mine! Bildene er noen glimt fra Florida, Bahamas og Jamaica ♥

​Ah, ta meg tilbake ♥ Heldigvis går vi mot lysere tider nå- det liker jeg!

Jaja, det var dagens dagdrømming, og et lite tilbakeblikk til tiden før jeg fikk denne bloggen.
Håper du likte denne type innlegg, ikke så mye tekst, men mange fargerike bilder.

Hva er ditt drømme reisemål? En plass du har vært, eller en plass som enda står på bucketlisten? 

​KLEM♥​

Likes

Comments

Hei!
Det er alt for lenge siden jeg har oppdatert noe her nå, det beklager jeg!
Jeg har hatt en litt småtøff start på 2018... Etter jeg kom tilbake til Nederland ble jeg tatt av influensaen, hardt!
1,5 uke, strekk ut i sengen, ca 40 i feber. Like dritt som det høres ut...
Var rett og slett så dårlig at jeg nesten ikke klarte spise. Gå til toalettet (som er ca 4 meter) var en kamp uten like, og å få lese noe til eksamen (som er om 10 dager) var langt i fra mulig.
Så der lå jeg da. Stresset over skolen jeg gikk glipp av, lei av treningen jeg ikke fikk gjennomført.

Nå er heldigvis formen på bedringens vei! Jeg fikk vært på skolen på fredag, og har kommet meg forsiktig i gang med treningen igjen i løpet av helgen.
Altså, trening, jeg skjønner ikke hvordan folk klarer seg uten det som en del av hverdagen. Endorfinene, den gode følelsen etter en gjennomført økt. Koble ut hodet, høre på musikk, presse ut den siste repetisjonen. Jeg digger det. Humøret blir så mye bedre med en gang jeg får kommet med på trening (bare spør de som har bodd med meg, hehe).
Det er virkelig dagens høydepunkt i disse tider.

Ellers er det lesing til eksamen som tar det meste av tiden min (burde iallefall det). Har 3 eksamener om ikke lenge. En praktisk fysioterapi, en i patologi og en i psykologi. Har en real jobb foran meg med andre ord.

Nå som formen er bedre, treningen er på plass i hverdagen igjen og skolen går for fullt er det bare å henge i.

Ellers er livet ganske fint- det må jeg si.

Håper du er ladet og klar for en ny spennende uke!
KLEM

Likes

Comments

Hei fine leser!

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om tankene jeg har gjort meg opp for våren vi har i møte. Jeg har selv et svært travelt og slitsomt halvår foran meg, og da er det viktig å gjøre ting som gjør meg bra og som gir meg overskudd i hverdagen. Uten disse punktene fortsetter jeg å trene regelmessig og bra, samt få i meg næringsrik mat.


  • Drikke mer vann- Jeg skal bli flinkere til å drikke vann. Starte hver dag med to-tre glass vann (med sitron om ønskelig) før frokost, og drikke jevnt utover dagen. Kroppen vår består jo hovedsakelig av vann. 75% av musklene våre er vann, 90% av hjernen, 22% av skjelettet, og 83% av blodet vårt er vann. Da sier det seg nesten selv at det er viktig med jevnlig påfyll. Å starte dagen med å drikke vann kan hjelpe kroppen til å kvitte seg med giftstoffer og andre uønskede stoffer kroppen har samlet opp over natten. Vann forebygger også sykdommer og styrker metabolismen. Utenom dette så er det også utrolig bra for huden din med mye vann. I eksamenstider og ellers stressende perioder kan vann gjøre underverker for stresset og sensitiv hud (for meg iallfall).


  • Rense ansikt morgen og kveld- på morgningen hjelper det ikke bare med å rense huden men også for å våkne, og på kvelden for å rense og føle seg ren når en legger seg under dynen. Er det en ting jeg hater, og heller ikke gjør, er det å sove med sminke eller legge meg uten å vaske meg i ansiktet. Tenk alt driten som er i luften ute, og som huden utsettes for hele dagene. Det vil jeg ikke sove med, hehe.

    Jeg har tidligere brukt ulike typer ansiktsrens, men fikk en ny til jul som jeg bare elsker. Foreo, heter merket. Jeg har Foreo Luna Play Plus, som er liten og lett å ta med seg. Jeg som reiser en del ønsket en som jeg kunne ta med meg uten at den tok for mye plass. Det jeg gjør er å bløte ansiktet med lunket vann, påfør Sensilis Ritual Care Soft Comfort Cleansing Mousse, bruk Luna produktet ditt til å massere hudrensen inn i huden. Sakte sirkelbevegelser i ca 1 min (jeg bruker den så å si alltid lengre da det er så deilig), skyll så ansiktet med vann. Voilà, myk, ren og frisk hud. Jeg bruker ikke noe særlig hudsminke til hverdags, men har brukt den før jeg skal sminke meg, og da legger sminken seg veldig mye finere på huden! Så det er absolutt også et tips for å få sminken til å sitte fint. Utenom dette liker jeg også å bruke skrubbmasker i dusjen. (ikke reklame, alt er betalt :-) )

Freeman Gel Mask and Scrub er en herlig scrub jeg pleier å bruke i dysjen. Tror ikke det bare er jeg som har blitt skuffet da scruben nesten ikke inneholder scrub, men denne kan jeg love deg er bra! Sensilis masserer jeg inn i huden med den lilla (vet ikke helt hva jeg skal kalle den) fra Foreo. Den trykkes av og på bak, og vibrerer.


  • Godtestopp- Nå er julekosen over, og da er det over og ut med godterispising også. Jeg har en liten avtale med meg selv som går som følger: når jeg er i Nederland i rutiner med både skole og trening så er det full godtestopp alle dager i uken. Når jeg reiser hjem på besøk til Norge er det mulig å gjøre litt unntak. Søt suget forsvinner etter en liten periode med godtestopp, og da han man ikke en gang lyst på godteri. Da er det jo ingen sak å tenke på da.


  • Ikke dusje håret for ofte- Ikke bare sliter det på hår og hodebunn, men vasker en det ofte blir det også mye fortere fettete. Under PT-studiet måtte jeg dusje håret hver dag grunnet mye svetting på trening, og da ble håret mitt 2 minutter etter det var tørket etter dusjen- irriterende. Jeg trener mye nå også, men om håret trenger å dusjes mer enn 2 ganger i uken skal jeg bare spyle det med vann uten såpe.


  • Alkoholpause- Jeg bestemt meg for å ikke drikke alkohol frem til 17.mai. Ikke fordi jeg har veldig mye mot alkohol, men de siste 2 årene så har ikke drikking og byturer vært min største hobby. Jeg føler at jeg klarer å kose meg ganske så fint uten alkohol innabords, i tillegg til at jeg ikke er noe fan av å bli slapp dagen etter. Nå som jeg går på skole har jeg heller ikke noe tid å kaste bort på å være slapp etter sene byturer, hehe.


  • Ta vare på venner, familie og ikke minst kjæreste- det er ikke bare bare å ha et liv i Nederland samtidig som å holde liv i livet mitt hjemme i Norge. Jeg har kanskje ikke vært den beste på å ta kontakt med verken venner eller familie tidligere, men skal prøve å bli bedre. Vise at jeg er her for dem om det skulle være noe, og høre at alle har det fint. Alle vet at jeg er her om det skulle være noe, men det skader ikke å vise det litt ekstra til de nærmeste ♥

Har du noen nye rutiner du vil ta i bruk dette nye året?

Klem ♥

Likes

Comments

1. Jeg har alltid vært svært glad i dyr, og hatt dyr selv hele livet med unntak av de siste 2 årene (som travel student boende i en liten leilighet). Så fort jeg får mulighet blir det nok hentet hjem en ny følgesvenn (troligen i form av en hund) ♥ gleder meg allerede!​

2. Jeg elsker og reise (det gjør vel kanskje de fleste?). Jeg liker spesielt godt å reise til litt annerledes steder som skiller seg ut med både kultur, natur og lokal befolkning. Har blant annet vært i Vietnam, Israel, Palestina, Jamaica, Bahamas for å nevne noen av de litt mer spesielle destinasjonene jeg har vært.

3. Jeg studerte Personlig Trening i Florida, USA høsten 2013. Etter dette reiste jeg direkte til Jamaica i 1 mnd. Når jeg kom hjem tok det knapt et halvt år før jeg spontant flyttet til Oslo hvor jeg jobbet som Personlig Trener frem til jeg startet å studere Fysioterapi høsten 2016

4. Jeg hater å bruke bh, og bruker det så å si aldri. Om jeg skal bruke BH av noe slag blir det enten sports BH eller en av tynt stoff uten spiler.

5. Øyenfargen min er veldig ubestemmelig og endrer seg støtt og stadig. De ser som regel mørke brun ut på avstand, men er som regel en blanding av brun, gul, grønn og blå.

6. Jeg har kun knekt 2 ting i mitt liv. Det er to tær, og de knakk jeg samtidig da jeg gikk på en dørkant. Det var smerte.

7. Da jeg var liten besvimte jeg støtt og stadig. Har enda perioder nå i voksen alder hvor jeg sliter med at det svartner. Har sjekket alt fra hodet med MR til hjertet med EKG + alle mulige nivåer i kroppen. Hvorfor det skjer er det ingen som vet

8. Jeg har to søsken. En storesøster og en storebror. De er de fineste menneskene jeg vet <3

9. Jeg har spilt fotball i 8 år, spilt volleyball, danset Hiphop, turnet og drevet med sang da jeg var yngre. Dans var det jeg likte best, men har ikke danset fast siden jeg flyttet til Oslo. Savner det.

10. Jeg skulle egentlig søke meg inn på Musikk, dans og drama på videregående, men var redd det ville ødelegge litt av den gleden jeg hadde for både dans og sang om det plutselig var noe jeg måtte gjøre- ikke noe jeg gjorde når jeg ville gjøre det. Endte derfor opp med å ta studiespesialiserende.

11. Jeg er ikke noe glad i Facebook, og Facebook appen på telefonen er den jeg misliker mest. Vet ikke helt hvorfor, men når jeg går inn på Facebook ser jeg jo ikke noen innlegg fra venner lengre, bare reklame og videoer av ting jeg ikke aner hva er...

12. Jeg har pr dags dato 134 apper på Iphonen min, men bruker kanskje 5 av dem.

13. Jeg har pr dags dato 8678 bilder og 1001 videoer på Iphonen min. Har lagt alle inn på pcen, men liker ikke å slette de da det er hyggelig å titte tilbake når man ellers har lite å foreta seg. Kanskje på tide å ta en liten oppryddning snart tho.

14. Jeg har klarer ikke legge meg til å sove med mindre jeg akkurat har tisset og har sjekket at ytterdøren er låst (helst 3 ganger).

15. Trening er og har alltid vært min viktigste hobby. Trening hjelper meg når jeg trenger å koble ut hodet litt, om jeg stresser, om jeg er lei meg, glad, eller om jeg bare trenger litt alene tid. I en hverdag fylt med skole og mye stress, er trening dagens høydepunkt og det som gir meg litt ekstra energi til resten av dagen.

​Så, da vet du forhåpentligvis 15 nye ting om meg! Legg gjerne igjen en kommentar med en liten fun fact om deg selv om du ønsker! Alltid hyggelig å bli litt bedre kjent med deg som stikker innom ♥​

Nå sitter jeg på Gardermoen flyplass og venter på flyet som skal ta meg tilbake til Nederland og hverdagen. Det har vært super herlig med litt tid hjemme sammen med kjæreste, familie og venner, det gjør godt for sjelen ♥​

Ha en fin dag, så prates vi snart igjen! 
klem ♥​

Likes

Comments

Godt nyttår ♥

Tenk at vi er i 2018 allerede, tiden går så alt for fort. Jeg feiret sammen med kjæresten og 13 andre fine gutter i Oslo.
Vi startet kvelden med å spise mye god mat. Det ble tapas med mange forskjellige godsaker å velge mellom. Folkene kom i 16-17 tiden, så var vi hjemme og hygget oss før vi gikk ned til Aker Brygge i 23:30 tiden. Det var så kaldt ute, at vi faktisk droppet å stå ute i 20 min for å se rakettene. Isteden dro vi til et utested på Aker Brygge hvor vi hadde fått bord til hele gjengen. Det nye året ble danset inn i selskap med fine folk.

Hadde en så hyggelig kveld at jeg faktisk glemte kameraet helt. Det ble noen bilder som ble tatt før kvelden startet, og et bilde av guttaboys som jeg tok senere på kvelden.


Håper du hadde en kjempe fin feiring i godt selskap! ♥

Haha, posering på høyt nivå på misteren her ja! Jeg hadde faktisk på meg en jumpsuit som min farmor hadde når hun var på min alder, så det var litt ekstra hyggelig. Den har skulderputer og bredt belte i midjen, blir ikke bedre enn det! Ingenting som er klær med sentimental betydning på en dag som denne.


Jeg blir i Oslo til lørdags morning, da flyr jeg tilbake til Nederland igjen. Men vi prates før det!

Klem ♥

Likes

Comments

Hei igjen, du fine leser som stikker innom♥
Har prøvd å bli litt bedre med oppdateringer her inne den siste tiden, så håper dere synes det er gøy å stikke innom! Jeg synes iallefall at det er veldig gøy å se at det er noen som stikker innom og kikker litt. Om du har noen spørsmål eller ønsker til hva jeg skal skrive om- legg igjen en kommentar, så blir jeg veldig glad!


Så over til dagens bilder! Denne har jeg sett etter så lenge- den perfekte "Emil hatten" som jeg kaller den. Gjett hvor jeg fant den! H&M av alle steder. Jeg har sett de har noen på Weekday og Zara også, men de har vært litt store og rare i formen i forhold til hodet mitt. Heldigvis hadde jeg ikke sagt så mange ønsker til jul, så da kunne jeg legge den under juletreet i siste liten.

I går var jeg i bursdagsfeiring for min bestevenninne Celine. Det var så herlig å se henne igjen etter å ikke ha sett henne siden i sommer. Alt for lenge siden! Heldigvis er Celine en slik venninne som er like nære uansett om vi ikke ses på en god stund. Hver gang vi møtes er det som at vi har vært sammen hver dag- elsker det!

I morgen bærer det tilbake til Oslo(og Brage♥) hvor jeg skal være frem til ca 5.januar, før turen går tilbake til Nederland igjen. Eksamen nærmer seg med stormskritt (dessverre), så må prøve å være litt produktiv med lesingen de neste dagene.

Håper du fortsatt koser deg i romjulen, og har hatt noen fine juledager sammen med familie og venner♥


Klem ♥

Likes

Comments

Dagen før dagen er straks omme. Dagen der de siste forberedelser skal gjøres, samtidig som skuldrene skal senkes og man skal kose seg sammen med familie og kjente.


For min del startet dagen med en deilig frokost sammen med familien. Senere skulle hele familien samles hos min farmor og farfar for julegrøt. Det er bare en ting å si om familiesamlinger med denne familien her- det er langt i fra rolig! haha


Stapp mett av grøt (og veldig fornøyd etter å ha funnet mandelen) bar det hjem for å få pakket inn julegavene.
Dette er første gang på så lenge jeg kan huske at jeg ikke har måttet dra ut på hastehandel 23.desember! Kan ikke skryte på meg og si at det er fordi jeg startet handelen tidligere dette året, men er kanskje blitt en smule mer effektiv- og godt er det!

Kvelden avsluttet med mat og kos samt en god film på skjermen.Til slutt vil jeg bare si at jeg håper du får en helt fantastisk dag sammen med familie og kjente.
Jeg håper du får spist god mat i godt selskap,
og at du får gitt en ekstra liten oppmerksomhet til de menneskene du setter pris på

Husk at julen er en tid hvor man endelig har en gyldig grunn til å senke skuldrene og ta en pause fra den ellers travle tilværelsen her på kloden.
Det er en tid hvor man kan legge bort hverdags stress, ta øynene bort fra telefon, mail, jobb eller hva enn som pleier ta oppmerksomheten din.
Man kan ta en ekstra titt rundt seg. Se på de fine menneskene man deler denne dagen med- og sette pris på de.
Gi en klem ekstra, si noen ekstra kompliment, og smile litt ekstra mye.
Det skal i alle fall jeg prøve på!

GOD JUL!Likes

Comments