Tillbaka i matchen

Idag på förmiddagen så hoppade ÄNTLIGEN mitt internet igång igen här hemma, så nu har jag både tv och internet här hemma. Wow! Vilken lyx! Det tog bara 12 dagar för att få igång det! Tack Com Hem!


Dessutom så började hissen i mitt trapphus fungera igår. Det har varit ur funktion pga byte till en ny hiss i över en månad. Jag bor ju bara 1½ trappa upp så jag behöver den ju inte när jag ska ut, men däremot så är det tre trappor ner till garaget och det är ganska jobbigt när man är lite halv invalido i benet. Så jag har hittat lite andra lösningar när jag ska ner i garaget sista tiden. Antingen ta cykeln ner eller ta hissen i porten bredvid. Men nu så är mina problem ur världen lagom till flytten! Perfekt!


Annars så har jag varit på kontoret o jobbat idag. Mamma har haft stallet så jag har varit hästledig. Rätt skönt för nu har jag ganska mycket stall i helgen med både stallmöte och kvällsfodring på lördag och utsläpp på söndag morgon. Utöver det så ska ju såklart Mulle skötas o ridas. Hoppas mitt ben ska samarbeta. Haft lite mer ont precis vid själva brottet och över sen igår när jag går. Vet i fasen vad det är, en ny smärta... Men det blir väl bättre hoppas jag. Idag fick det bli Linnex på!


Igår så tog jag även ett beslut inför framtiden som jag kommer berätta om vart efter. Det har tagit väldigt mycket energi och tankar sista tiden, till och med nattetid. Hur som helst nu är allt bestämt och jag hoppas det ska bli bra för alla inblandade.


Ha en skön torsdags kväll.


xoxo

MalinGillar