Tidig födelsedagspresent till mig själv och Mulle

Igår kväll fick jag ett stort paket hemkört. Glad att jag valde hemkörning (gratis) då det var stort och otympligt men inte speciellt tungt.

Jag kan avslöja att paketet kom ifrån Horze och var fyllt med gott och blandat som jag velat ha ett tag eller nyligen har insett att jag och Mulle behöver.

Detta var vad som låg i paketet:


-En höboll

-Gelpadd som höjer sadeln bak (från Börjes dock)

-Veredus Bruna frambensskydd

-Skyddstäcke från Horsewear

-Sadelpadd

Eftersom Mulle inte kunde ha mina hemmaskydd av samma märke i strl L, så köpte jag ett par i strl M som vi kan ha på hemmaplan eller på träning. Jag har även ett par med fluff av samma märke, men dom vill man ju inte använda hemma utan bara på tävling. Han länge kollat på dessa för att även kunna använda på tävling då det regnar tex. Så nu slog jag till.

Ett sånt här täcke verkar vara ett måste om man har en Mulle-häst som sover i sin skit varje natt med sin vita päls. Jag bara bävar för den dagen man ska åka tidigt på tävling och man har badat och gjort honom fin kvällen innan och så har han stora bajsfläckar överallt. Det går liksom inte att få honom kritvit där då! SÅ nu ska vi testa denna snygga "body" och se om han kan hålla sig renare. Det ska bli ett spännande projekt att se hur man tar på den först o främst!

I och med kartongerna så fick jag lite material som jag ska bygga hus till katterna också. Perfekt!


Så grattis till mig själv i förskott! ;)


xoxo

Malin

xoxo

MalinGillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Wohooo....bästa paketet ju!
nouw.com/stallhörnan
Mindcooler
Mindcooler,
Eller hur! 😃
nouw.com/mindcooler