Smärta

Ja, inte blev denna veckan som planerat. I söndags kväll/natt började jag få ont i magen. Som knivar i den nedre delen. Bäst känns det när jag ligger stilla och inte rör mig.

När jag var yngre fick jag ofta ont i magen och då var det så kraftig smärta att jag hyperventilerade och spydde i flera timmar. Inget fel hittades trots utredning och jag fick diagnosen IBS. Det vanligaste när dom inte direkt hittar nåt som är fel.

Jag kan väl bara beskriva denna smärta som en light version av det jag fick innan, men också mer långdraget. Jag misstänker att det har med ägglossningen att göra då det är i nedre delen av magen. Jag lider dessutom av myom som kan göra smärtan kraftigare. Hur som helst så är det sjukt jobbigt och värktabletter hjälper inte. 😞

Igår sov jag större delen av dagen då känns det lite bättre, men smärtan håller i sig. Men det kan ta några dagar, andra gånger är det bättre efter en natt.

Nån annan som lider av att ha en mage som bara bråkar? Jag lovar att om jag fick byta ut en del hos mig själv så skulle det vara min mage. Den har kostat mig så mycket besvär genom åren.


-💜-

Malin

xoxo

MalinGillar

Kommentarer