Resan Del 1

I lördags åkte jag & mamma neråt i landet med målet att nå Ljungby innan kvällen. Vårt första spontanstopp blev Sharpman. Jag köpte INGENTING! Sen så åkte vi innan för E4:an via Väderstad och Ödeshög ner till Jönköping. Där blev nästa spontanstopp på Charlies. Jag köpte INGENTING! Inte för att det inte fanns nåt fint att köpa, utan för att jag helt enkelt inte behövde nåt. Plus att det mesta var väldigt dyra märkessaker.

Sen blev det ner till Ljungby och vi checkade in runt kl 17. Vårt rum var helt ok. Vi bytte om och gick sen ner och körde ett pass i hotellets gym. Vi var ensamma där. Supernajs! Efter passet så bastade mamma o jag bubblade i relaxavdelningen där vi också var själva. Helt underbart! Det var väldigt skön ryggmassage i den där Jacuzzin.


Sen gick vi upp till rummet och duschade och klädde på oss för att gå ner och äta middag. Jag slog till på en klassiker Pomme, bea och Schnitzel. Mums! Efter maten så gick ett varv runt hotellet innan vi däckade i våra hotellsängar och kollade på Mr Bean-filmen.

Vid kl 23 fick vi sällskap av Ljungbys bonnläppar som stod utanför vårt fönster med sina raggarbilar och spelade så högt så basen hördes in trots att vi stängde fönstret. Som tur var så åkte dom ett tag senare så vi kunde få vår skönhetssömn.


Jag somnade nångång där efter 23, ganska trött efter en dag i bilen. Najs dag!

Fortsättning följer!

-💜-

Malin

xoxo

MalinGillar

Kommentarer