Mulle på utflykt

Igår var det dags att åka till en annan anläggning och hoppa hästarna. Mulle fick med sig sin boxgranne Gulle och hagkompisen Calle så han var i gott sällskap med sina bästisar. När vi skulle lasta så backa han 2-3 gånger och sen gick han på lastbilen.


Mulle kollar ut från lastbilen mellan hötuggorna


Jag & mamma tog egen bil till ridhuset. Idag åkte vi till en anläggning jag aldrig varit på en bit utanför Skärblacka. Alltså WOW! Har nog aldrig sett så snyggt stall och ridhus!

Anna hoppade Calle först och då fick Mulle & Gulle stå kvar på lastbilen.

Sen när vi lasta ur Mulle så var han cool. Inga problem med att vara på ny plats inte. Anna red Mulle ihop med en annan tjej. Han var duktig, men tjaffsig med vänster galoppen som vanligt då... men hoppade fint.

Vi hoppade bara lite lågt mest för att det skulle vara enkelt. Han fick tänka lite ändå. ;)

Nu ska han ju tävla nästa helg så vi hoppar lite högre hemma i början av veckan sen.

Efter passet fick Mulle stå och gosa med sin matte medans Anna red Gulle. Han Var så trött och gosig och ville helst sitta i sin mattes knä. <3


Får jag sitta i ditt knä matte?


Sen när vi åkte hem så lastade jag Mulle och han gick rakt upp i lastbilen direkt. Duktig pålle! Han ville väl inte riskera att bli kvarlämnad eftersom Gulle & Calle redan var lastade. Sen så får man ju gott hö o äta på lastbilen. Det är ganska så okej o åka i alla fall tycker nog Mulle. ;)

Sen hem snabbt o mocka o fixa stallet innan kvällsfodring.

xoxo

Malin

xoxo

MalinGillar

Kommentarer