Madonnakonsert

I lördags eftermiddag så åkte jag o mamma upp till Stockholm för att se Madonna. Vi kom upp runt 17 och gick då direkt till hotellet som låg bredvid Tele 2 arena. Jag vilade o sov några timmar, innan vi åt o gjorde oss klara för att gå till arenan vid 21. Det var folk överallt, så det tog ett tag innan vi hittade rätt ingång o kunde ta oss in. Jag var helt slut när vi väl kom på plats, hehe... Men så fick vi väl vänta ca 45 minuter innan Madonna intog scenen.

Alltså vilken bas, hela kroppen vibrerade, tur man hade papper i öronen. hehe. Men alltså vilken show. Fullfart hela tiden i över 2 timmar. Hon är verkligen Queen of Pop! Orginalet! Det var mest nya låtar, men en hel del gamla godingar också.

Det var inte lätt o få till några bra bilder, men här är några från konserten.

Denna konsert är lätt i klass med den vi såg på Ullevi av Michael Jackson 1997. Så nu har man liksom sett som största The King and Queen!

En av de starkaste minnena från konserten var när Madonna talade om det som hänt i Paris. Att vi inte ska låta dessa människor ta vår frihet i från oss. Sen hölls en tyst minut, innan hon började sjunga Like A Prayer. Då var nog inte många ögon torra. Hatten av för Madonna!


Efter konserten var det väldigt skönt att bara ha några 100 meter till hotellet för att sova. Nästa morgon åt vi hotellfrukost med alla andra som varit på konserten kändes det som, haha! Det var nog det jobbigaste på hela resan med alla köer där. Kände mig helt skakig, men gott var det!

Lite bilder på vårat hotellrum.


Allt var fyrkantigt på toan

Utsikten från rummet

​En väldigt trevlig resa och magisk konsert som jag inte velat missa!


-💜-

Malin

xoxo

MalinGillar

Kommentarer