Snacka om att blanda ihop dagar, ingen koll, ena stunden känns det som att det är torsdag men nej det är onsdag men det här tog ju priset... vaknade till klockan, snooza, åh va skönt får sova lite längre idag för det är lördag... NEJ... f*n det är måndag!!!

Man kan inte göra mer än skratta åt sig själv. Men apropå helt annat så har vi diskuterat om att bli med valp, en Boerboel. Jag har googlat runt och hittat samt kontaktat en uppfödare som planerar en kull till våren. Underbart!!! Så här ser de ut (lånat en bild från Google)

Nu på lördag så ska vi hämta en halv gris från Resta Gård som vi sen ska stycka... vet inte om jag klarar av det men tur att gubben vet hur man gör med hjälp av sin jägarkompis. Då blir det ca 30 kilo kött. 100% ekologiskt kött. Sen på lördag så ska vi även hämta ett skrivbord som jag har köpt begagnad. Jag ska även hinna med till H&M den här veckan för jag har får 1 050:- bonuscheck... yay!!! Och jag hann precis beställa kläder till ungarna innan bonusen kom. Men men...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments