Många frågar, vad är det för fel på honom? Hmmm... FEL?? Säger man så... Det här var en mamma vars barn går i samma klass som Gustav och då ville jag bara säga, "felet är du" men jag lyckades behärska mig, " det är inget fel på honom"
Mina barn har en sällsynt syndrom och det är valproat syndrom. Orsaken till detta är mina epilepsi mediciner och många säkert tänker, varför bytte du inte medicin under graviditet? Ju, för att det fanns en risk att få epilepsin tillbaka, få kramper som är skadligt, även dödligt för både mig och bebisen.
Jag älskar mina barn oändligt mycket. De är mina Guldkorn. Vi har aldrig fått avlasning från barnen pga att alla tycker att de är sjuka... Mina barn är inte sjuka, de har syndrom och det är en stor skillnad.
Som familj så har vi haft upp och ned gångar, vi har gjort stora hjärtoperationer som föräldrar så har vi endå lyckats ladda energi för att orka. Emelie har haft lunginflammationer varje år i 7 års tid. Hon fick RS när hon var 2 mån och nästan dog.  Resan med Thor blev en sorts bekräftelse för oss, så mycke motgångar så står vi här, starkare än någonsin. Under tiden när Thor låg på intensiven, när läget var som värst, när ingen visste om han skulle överleva eller bli en ängel, bestämde skolan att anmäla oss till socialen och de i sin tur ville ha möten, slita mig från ett krisläge på sjukan och anledningen till detta anmälan var att jag ringde till skolan och skällde ut de pga att 3 killar hade hoppat på Emelie, jag talade om att jag ska polisanmäla och vips! Då kom en anmälan till soc. Det jag lär till mina barn är att alla är olika men lika värda... Vi tar hand om varandra och ställer upp för varann i vått och torrt.
Nu säger jag go natt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments