Sammanfattning av året 2016

Vi började året med ytterligare sänkningar i cpap. Massa andningsregistreringar, operation av gommen (vilket sprack), öroninflammationer efter varann. Assistenter slutade och nya började. Kolmården resa med en utav assistenterna som slutade, blev en succé... en bra avslutning!
Vi lämnade tillbaka ventilatorn till sjukhuset för gott. Sen kom sveket, nådde enda till Aftonbladet... Den mest mörkaste tiden i mitt liv!! Vuxna människor ger sig på våra barn och oss vuxna. Tack till den personen som hade mage och avslöja detta för oss. Ärlighet varar längst. Tusen tack till dig! ❤
Kort därefter soc anmälan... vilket lades ner direkt... "detta är massa pajkastning och hindrar oss att jobba med de barnen som behöver våran hjälp"
Men nu har vi en ny gäng med glada medhjälpare och inga stjälpare!! 

Thors utveckling bara fortsätter med stormfart. Vi lärde oss och äta fastföda, skippa sonden. Trots viktnedgången så fortsätter vi och kämpar med maten via munnen. Hans ryggrad har en kota för mycket vilket är sne så denna ska opereras. Halsen "trakea" är läkt. Inskolning på förskolan är påbörjat. Mamma och pappa har hört honom skratta högt. Så ljuvligt, underbart, befinner inga mer ord!
Sista plastikoperation är gjord och denna gången har den inte spruckit upp. Teckenspråk kursen del 1 är över och massa tecken i bagaget. Hälsosamt liv har vi tagit på allvar och den pågår förfullt. Glömt säkert massor men dessa är de jag kommer ihåg nu.

Nu önskar vi, hela Familjen Gott Nytt År!
Själv önskar jag ett nytt år med massa roliga minnesvärda upplevelser och inte massa nedgångar psykiskt!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer