Paniken slår...

Jag varit panikslagen idag när man har läst olika artiklar om regeringens beslut om assistans bidrag.... vi kommer att ha omprövning nästa år i september och när vi har detta lag nu så förlorar vi assistans för Thor.
Jag får panikångest och ringer Hemsjukvård  på sjukhuset... hon däremot lugnar ner mig och säger att det kommer de aldrig att få göra för nu har de skickat brev till regeringen... så vi får se vad som händer!
Inte nog med detta så upptäckte jag (med min nyfikenhet) att för några veckor sen så började jag må konstigt samt ont i huvudet och trött... det här var i samband med när jag hämtade mina mediciner mot epilepsi så började det här.
Hör på det här:
jag tyckte att paketet såg konstig ut (de kan ju ändra utseende) tänkte inte mer på det men så idag... hittade jag ett paket som jag hade glömt att jag hade och jämförde... Hmmm. .. jag rev bort klistermärket från paketet och ser att det är en annan medicin, ringer till läkemedelsupplysning och får reda på att det säljs inte i Sverige för den är inte testad här... Va fan gör jag nu?

Gustav gjorde till mig!

  • Familjen
  • 410 visningar
  • Nära Fjärdhundra

Gillar

Kommentarer