Morgonens nyttiga Smoothies, massor med C-vitaminer m m fina gröna färgen och hemlighets stämplad innehåll från barnen...
För att jag ska få de att dricka denna så måste jag dra en "vit lögn" annars dricker de inte.

🥑

Avokado
spenat
kiwi
grekiskt yoghurt
honung
lime

🥑

Något som jag alltid ha velat att göra är att baka bröd hemma men jag tycker att det blir inte bra... övning ger färdighet! Som de säger.

I helgen ska vi till Resta Gård för att handla lite mjölk för det blir lite "bullbak" i helgen. Så vi hoppas på en solig och fin lördag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Puh, operationen är över... en x-tra natt på BIVA blev det oxå. Thor var omöjlig på sjukan. HAN vägrade och sova.... jag blev trött och less på att vara där, ville bara hem. Han fick en korsett som han ska ja på sig 6-8 veckor.
Nu har vi det jobbigaste framför oss... träning. Thor vill inte stå på benen, han vill att jag ska bära honom överallt och det tär på min kropp samt inget blir gjort hemma heller! Min kära försöker hjälpa så gott det går men han är så förbannat mammig.

så nu håller vi tummarna att detta fas går över snabbt och att han kommer på fötterna snart!!!

Likes

Comments

Det har varit lite dramatiskt i början av OP pga track och magläge men det ordnade till sig, tack och lov... kirurgen var nöjd, operationen gick som planerat och det är superbra. Dagen blev lång för mig, lång väntan innan jag fick se Honom. Såret är stort på honom och att han har ont. Men personalen på BIVA är så duktiga och så otroligt gulliga. En STOR guldstjärna till de.

När Thor kom från OP så hade han en respirator slang i halsen istället för tracken och våran kära Dr S. från ÖNH var här imorse och bytte till track igen. Vi diskuterade snabbt hur vi ska lägga upp planen för kameraundersökningen av tracken och det blir om 6 veckor.

Thor har tittat upp idag och han har velat sitta i mammas famn men det går inte. Han har fått lite mer blod idag. Personalen håller koll på såret pga blödning. Det positiva är att allt går framåt och att han är inte kvar i respen heller.
Givetvis så har vi faktiskt gosat och hållt handen, pussat samt så ville Thor "snutta" (snurra) mammas hår. Det lugnade ner honom så nu ligger han och sover.

Likes

Comments

Sitter i rummet, själv, utan Thor och tittar på klockan... "Hur mycket är den Nu?" aha det var 2 min sen sist, kanske ska äta nåt? igen!!
Men jag lyckades få lite sömn iallafall. Så nu ska jag inta en kopp kaffe no 100 idag redan. 

Likes

Comments

Nu är allt... tomt... lämnade honom till OP för en timme sen, pussat och kramat Lillen. Herr Apa fick följa med in till salen. Nu är det en lång väntan... minst 6 timmar... sen anländer han till BIVA.

Jag har lovat mig själv att försöka vila, sova "bort" denna tid. Tog även med en bok som jag tänkte läsa, odling av grönsaker... får se om jag får "gröna fingrar" till sommaren!

/kram

Likes

Comments

Nu är det dags, operationen, på måndag är det inskrivning och tisdag är operationen. Det kommer att vara en stor operation. 2 dagar på intensiven vilket gör mig skakis, jag gillar inte att vara på BIVA eller CIVA.

Vi kommer att vara på sjukan minst 1 vecka, jag hoppas att veckan går fort och att Thor klarar denna operation med mindre smärta. Jag kommer att uppdatera bloggen jämna mellanrum på sjukan.

Denna helgen kommer vi att mysa x-ra med resten av familjen och redan nu är Gustav orolig samt nervös pga nästa vecka.

Likes

Comments

Lite tips från #jamieoliver 5 ingredienser till middag... Hur bra är inte det??? stor som liten familj, fixa middagen på 15 till 30 min! Stressigt efter jobbet, hämta trollet från dagis och fort hem, under tiden försöka underhålla att trollet inte somnar. hemma möts man av en drös med tonåringar som "dööör" av hunger och lilla jag, lite av en hönsmamma, tillåter inte min man att laga mat för det är något jag älskar att göra!!!

Ägare till alla möjliga kokböcker som jag använder bara som en bas eller en hjälpreda när man får idé torka! Min äldsta dotter köpte denna kokbok till mig i julklapp och jag är såååå Glad!

Denna har räddat våran vardag, middagen!
Så här kommer ett tips till helgmiddag.

Likes

Comments