Vi började med en sovmorgon, hela familjen, sedan grötfrukost vilket gick så där för Thor... rödrosig om kinderna... mycket riktigt feber, 38,5 C. Men nej tänkte ju jag.... operationen är om 2 v. vill inte avboka det.
så hela dagen spenderades på akuten och när vi väl gjorde kontroller så steg febern till nästan 40C. Thor fick Antibiotika samt ögondroppar för ögoninflammation.

Nu är gossen som vanligt igen... va vi har dansat och busat idag! Nu börjas det igen hos mamma, pirrande mage, nervösitet kommer smygande fram inför den stora operationen om 2 v.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tiden går fort, veckorna bara försvinner... Thors utveckling har tagit fart ordentligt. Han lär sig teckenspråk mer o mer nu samt visar tydligt va han vill. Han har börjat gå med stöd och den bästa födelsedags present som han fick utav min bror o hans fru, Inovi gåvagn från #babyzoom.

Nästa vecka är det möte på förskolan med logopeden samt personal om språket. Sen är det trackbyte och Luciafirande. På torsdag är det heldag på sjukan pga narkosbedömning inför operationen för ryggen. Vi har fått besked om att Thor ska opereras v2 eller v4.... huh!!

Just nu härjar förkylning igen hemma, inte roligt! Det är tjockt slem och feber som går upp o ner.

Sen är det bestämt att efter operationen ska Thor få en "tillfällig" rullstol, detta tynger min man väldigt mycke pga hans överfall när han blev rullstolsbunden, förlamad midjan o neråt men han kämpade i 2 års tid så nu går med stöd. Så jag förstår honom och hans oro.

/Kram❤

Nu blickar vi framåt med glimten i ögat och med blandade känslor Ang beslutet över Thors track. Det avgörs efter operationen när han har återhämtat sig.

Likes

Comments