Snart dags för våran "Minisemester", hela familjen är med, Alla har lite resfeber... Vi har kollat på vilken väg är den "snabbaste" och smidigaste.

Packa med så lite som möjligt men med Thor blir det inte så lätt! Jag har skrivit en lista över alla grejer som måste med...

Idag så har vi storstädning, tvättstuga och senare ska vi iväg till Enavallen för Gustav har dansuppvisning. Medans Emelie och pappa har varit ute i trädgården så har jag och grabbarna grus varit inne och städat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndagens besök hos kirurgen slutade bra. Thor är uppsatt på op listan. Hans "benmärg satt inte fast" och det var bra, tydligen... mamma är glad.  Vi pratade om risker kring op och jag kunde lugna mig efter.

Så nu har vi operation i höst och vi kan ta det lugnt inför "minisemester" nästa vecka där vi, hela familjen, alla barnen åker till Ullared. Sist vi gjorde en sån här resa var ca 10 år sen.

Likes

Comments

Igår blev det Tacos och brödbak men idag blev det massa djurgos och fiske/grillning trots det kalla vädret.
Vi åkte till sjön, packade med oss lite fika, grill samt korv. Gubben tog med sina fiskegrejer. Ingen fisk blev det, alla frös men mysigt hade vi... sedan tog vi en tripp till Resta Gård och vad träffade vi där, massa lamm... åh!!! jag blev tokkär, jag skojar inte, vi måste bara skaffa Får!
Vi fortsatte våran resa till grannen för gubben skulle hjälpa han med traktorn men attans vad har inte de, ju, islandshästar och shetlands ponnys samt en amerikansk miniatyrhäst. Thor hade så roligt! 

Likes

Comments

Oj nu har det hänt mycket, Thors MR gick bra... busfrön sov 3 timmar på uppvaket... Mycket på jobbet, det gillar jag, massa läkarbesök, tider att passa... känns som att jag har glömt bort en vecka!!! Satt ner igår och kollade schemat för friskis&svettis och blev lite "svettig" vilken tid ska jag gå på?? Jag måste planera in assistans/vikarie när jag ska träna!!! Gäääk!
På måndag så har jag vabbat pga besök hos ryggkirurg och då planerar vi in operationen. Nervös?!

Men idag hände det nåt roligt, våran höna pöna har lagt 2 ägg... yay!!! de stora barnen får varsitt ägg till frukost imorgon.

Någon var väldigt trött efter dagis igår. Det händer så mycket i den här Gossens liv just nu. Kompisar, teckenspråk, 4 kindtänder blommar ut samtidigt och inte minst, han ska klättra överallt... Jag är så överlycklig att det går så bra på förskolan, alla barnen samt föräldrarna är så förstående vad det gäller Thor. Det låter konstigt när man säger att "han är accepterad" men det känns så! Det är bra!

God natt!!!

Likes

Comments

Inte minst att träffa min bror med Familj så fick jag träffa även äldsta dotter, #kärlek på högsta nivå. Tråkigt bara att Thor fick feber och vi blev tvungna att åka in till akuten.


Idag så blev det en slapp söndag MEN jag lagade en #lchf pizza (tyvärr blev det inget foto) Jag var lite skeptisk när jag gjorde smeten, ack så fel jag hade.... köttfärs, ruccola, körsbärstomater samt Aioli. Måste säga att det var inte sista gången jag gjorde den "pizzan".


Men jag kommer att baka Massa majslimpor och frysa. De är sååå goda! Bakade faktiskt Muffins, med färska bär... tog slut på engång!!! Sen var mjölet slut!


Tisdag är snart här, hoppas att de röntgar Thor nu när han har varit sjuk och äter antibiotika... Jag orkar inte framflyttningar...

Likes

Comments

Påsklovet började bra för mig, igår, laddad för jobbet... Men nä bilen mådde ingen bra... så det blev VAB... vård av bil i måndags eftersom jag kom ingenstans. Så är det när man bor ute på landet.
Sen är det så här, vi och ambulanser... Igår skickade 1177 en ambulans till oss och denna gången var det min mans tur. Han hade haft migrän liknande huvudvärk i hela dagen och sjukvården misstänkte stroke eller början på hjärtinfarkt. Skrämde livet på mig... anledningen att jag ringde för F blev rädd när han domnade bort och fick stickningar på vänster sida. Allt gick bra tillslut. Jag hämtade hem honom mitt i natten och möttes av nattens vilda liv... ute på landsbygden. Rävar, rådjur, harar osv
Helskinnad kom vi hem iallafall.
nu önskar vi alla Glad Påsk.

Likes

Comments

Veckorna går fort, härligt och vara på jobbet, mycket att göra hemma, stora beslut och fatta... Bråka med myndigheter...
Massa viktiga mail skickade där våran framtid står på spel... Endå hitta energi att umgås med barnen, göra roliga saker, försöka hitta mig själv mitt i allt... puh! Är inte det lättaste men den dagen kommer.

Det här med att göra "något" själv som träna och "må bra".... när får man tid till det? Men idag så har jag hämtat ut min friskvårdskortet på Friskis&svettis... bra va!!!

Gårdagen var hemsk i Stockholm, min dotter bor där, min bror jobbar i city... ja... paniken slog på jobbet men så skönt och se via FB att dottern var ok och min bror var i skolan medans hans fru med resten av barnen var hemma.

Snart kommer min dansare, Gustav, som ska även uppträda i maj och vi ska åka hem till resterande klanen och fortsätta att storstäda.

Grattis Gustav 🎈 som fyllde hela 12 år!!! 🎈

Likes

Comments

Morgonen började sin sådär... deppig som bara den... vet inte varför? Orkade inte göra nåt. Paniken och vetskapen att det finns hur mycket som helst att göra. En trotsig liten 2-åring... puh!! Men till eftermiddagen när solen kom fram så tog vi en tripp till stan, lekplatsen, kaffe och saft med. De stora klättrade och lillen fick gunga medans vi vuxna fick njuta av vädret.

Nu händer det mycket kring Thor, ryggoperationen är snart här. Nervös som bara den. Rättare sagt livrädd att något ska gå fel.

Likes

Comments

I torsdags var det läkarbesök, RS-vaccin och Dietist.... Alla på engång! Mera operationer blir det för Gossen. Hans fötter, ska de släppa på lite senor och massa annat för att han ska kunna använda högerben ordentligt. Ryggen gör just nu svårare för honom att gå, hitta balansen mm

Nu är RS igång med fulla muggar... det är fullt på sjukan. Varje som kommer in med andningssvårigheter har testat positivt... stackars barn och föräldrar. Tänk om alla kunde få denna vaccin som Thor får skulle man skippa sånt elände.

Igår köpte jag lite blommor från Blomsterlandet till Farstun, plockade och dammade även satt upp nya gardiner tillsammans med en liten Thor i hälen. Han i sin gåstol medans jag plockade saker som skulle kastas och han rev ner på golvet. Samarbetet funkade inte riktigt!

Idag är det lördag  och det betyder "Städa", vi ska nämligen börja kasta allt som har stått i förrådet och gamla kläder samt trasiga leksaker, bort med skiten! Senare under dagen blir det kalas.

Likes

Comments