Efter gårdagens tripp till IKEA gav mycket energi och massa inspiration för hemmet. Höstvädret gör mycket att man vill bara fixa och trixa hemma. Allt har ju förfallit lite pga allt som har hänt det sista tiden.  Lite inredning och nytt ger lite gnistrande glädje.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I D A G.... lite plockande här hemma, sedan en tripp till Rusta och Intersport. Det blev även en tripp till IKEA. Gjorde en kostnadsförslag på våran blivande kök, köpte lite leksaker till Thor och några andra bra-och-ha saker. Avslutade med en supergod lunch.
Plockade upp beställning från 95 E till Thor. Nästa vecka blir det trackbyte på onsdag. Skönt och få en ny kanyl efter denna förkylning.
Imorgon blir det massa uppsättningar av tavlor så slipper vi se de liggande på golvet eller i garderoberna.

Likes

Comments

Börjar dagen med massa samtal till akuten, plastikkirurgen, 95 B och fick prata med operation kordinatorn. Slutsats på det här är att det blir ingen operation och om Thors odling (slemmet) från tracken visar spår av lunginflamation så måste vi vänta minst 1 mån men om det är något annat så får vi tid snabbare. Det känns skönt att det blev avblåst för man vill inte ta några risker alls, inte nu!
Så nu på fredag kan vi fira våran äldsta sonens 18 årsdag med att äta fin middag ute på restaurang.
Men nu ligger min man helt utslagen av förkylningen... Hoppas dessa sjukdomar tar slut snart! Dagens middag blev vegetarisk, quorn soppa med indisk smak. Så himla gott! LCHF recept som baserade på kyckling igentligen men jag bytte ut kyckling mot quorn filéer istället.

Likes

Comments

Idag så har man varit lite mör i kroppen efter resan på akuten. Jag sov totalt 3 Tim men jag har fått ta igen det under dagen. Jag har även gjort massa nytta oxe,  stryk och vikt Thors kläder. Middagen blev en succé, rostade rotfrukter med kassler och en kall med vitlök, rödlök,  feta och lime.
Thor har mått mycket bra idag, mindre slemmig och hostig samt ingen feber. Det blir nog av med operationen. Vi får se vad de säger! 

Likes

Comments

Lite LCHF frukost, äggmacka utan bröd. Lite avokado, tomat, kalkon, sallad och majonnäs. Super gott. Passade perfekt för den stressiga morgonen.

Likes

Comments

Jag köpte en Samsung tab 4 till barnen (begagnad) gjorde upp med henne ett möte på Statoil vid kl:7.00 imorse.  Ok, iväg åkte jag, tänkte tanka bilen innan eftersom jag sket i det igår för Thor va less och sitta i bilen, nåja, va hände imorse ju soppatorsk i bilen. Vilken tur att vi hade soppa hemma så jag fick hjälp. Så nu ska jag ALLTID tanka så det här inte händer engång till. Pinsamt ju!!!!

Det är iallafall skönt att Thor mår bra (peppar peppar) han fick antibiotika igår och vi har fortsatt med inhalationer.  Håller tummarna nu att de kan genomföra operationen endå.

Likes

Comments

Imorse så fick vi åka in till Akkis. Lilla gubben febrig och hostig... Massa prover blev tagna, sänkan låg på 40 och in med inhalationerna. Syrabasen var normal dvs koldioxiden i blodet. Själv är man mör i kroppen efter att fått sitta på den mest obekvämaste stolen i 9 timmar. Läkaren ville först lägga in oss på avdelningen men det ville inte jag för det var pga att han skulle inhalera men jag tyckte att det kan jag göra hemma och om det inte skulle ha hjälpt så kunde jag åka in.
Nu fick vi tillbaka saturationsmätare ifall vi måste koppla in syrgas men ensålänge har han klarat utan. På måndag får vi svar från odlingen som togs i tracken (slemmet)
Jag kan säga att han luktar inte gott nu... bakterierna luktar som kommer från tracken. Stackars liten!
Det känns skönt att vara hemma och det känns underbart att han behöver inte ventilatorn och syrgasen. Ventilatorn lämnade vi tillbaka till sjukhuset en vecka sen. Det här är positivt att han klarar av att vara sjuk.

Likes

Comments

Nästa vecka så är det OP och nu har lillen blivit sjuk!!! Feber och hostig så jävla typiskt.... Jag hoppas att det går över innan operationen. Annars får jag spunk... vi som har väntat och längtat efter denna operation kanske måste avbokas!!! Hösten = sjukdomar
Imorgon får jag åka och hämta hans nya leksaker som har kommit från
Annas babyshop så roligt!!! Beställde även lite x-tra grejer, Elodie Details.

Aptermosen är från Skiphop. Nu kan man ta med varmt till lillen på utflykter.

Likes

Comments

Beställning klar från annasbabyshop.se . De har fått så fina saker. Man blir ju alldeles galen! Nu får Thor sin egna randiga "gunghäst" och massa andra fina saker. Nästa som jag beställer är Elodie details åkpåse. Jag har även skrivit en liten Julklappslista. Julen är ju snart här!

Likes

Comments

Våran äpplen (dock bara en fjärdedel ) gav 17 liter äppelmust. Nu pratar vi ren äppelmust utan några konserveringsmedel.
Vi fick även provsmakning av våra egna must. Det var gött! Vi får se hur mycket jag vågar ge till Thor för äpple är förstoppande. 

Nu har vi frysen full med äppelmust. Hållbarhet för dessa är 3-5 dagar i kylen. 2 fulla ICA pappåsar med äpplen kostade 165:- inkl. 1 liters flaska samt 2,5 liters dunk.

Likes

Comments