Nu börjar vi mäta koldioxiden i Thors andning. Detta innebär nu att vi registrerar en utgångspunkt med gamla inställning och imorgon kväll så har jag fått tillåtelse att sänka PEEP 8 till 6 och då fortsätter vi registrera 3 st stickprover/natt i en vecka och om allt ser bra ut och Thor mår bra så sänker vi PEEP (trycket) ner till 4. Det är den lägsta vi kan nå med ventilatorn.
Nu håller vi tummarna för Kämpen Thor att han grejar denna tröskeln galant och då öppnas det en annan värld för honom och för oss med massa ljud...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev Rusta igår... De hade tapet-REA och jag hade rabattkuponger, handla över 300:- och få 100:- i rabatt! Då blev det tapeter till Gustavs nya rum... Vildmark... Men jag ska göra själv lite DIY med den tapeten och ni får se sen hur det blir...

Sen var det faktiskt min kära mans idé ang föredetta dörrhålet i hans rum, hur skulle vi göra för att slippa gipsa hela väggen... vi målar en griffeltavla och sätter fin ram runt den så man kan skriva kom-ihåg-saker till Gustav.

En Saccosäck och en stol till Gustav står på sparlistan från Jysk. Otålig som jag är nu vad det gäller renovering m m här hemma är inte klokt... Man önskar att man kunde knäppa fingrarna eller vifta med trollspön och allt blev klart!

Likes

Comments

Jag började spackla men fick avbryta för det var en liten herre som ville ha mammagos... men då fortsatte min kära man och min gulliga tonåring. Imorgon blir det måla och sätta upp tapet!

Nybadat lite punkare med Star Wars-pyjamas. Tracken omlagd, ren och fin. Jag sa till assistenten att "vet du vad? Det här kommer att låta konstigt men den dagen de tar bort tracken så kommer en del av mig och sakna den"
Tracken är Thor... den har suttit där enda sen spädbarnsåldern... han var ca 3 mån korrigerad ålder.
Nu ska det varvas ner och drickas lite kaffe innan Gossen ska ha sin välling.

Likes

Comments

Vi åkte idag till den mysigaste stället... ja, vi åkte bil dit lite snabbt men vi stannade till på en P - plats och tittade på den fina forsen! Sedan fortsatte våran lilla färd runt till Skattmansön  (där kan man åka skidor) dock såg backen rätt lerig ut!
Nästa gång så blir det picknick med....
Vi avslutade dagen med att inviga våran Grill och grillade varmkorv! Givetvis massa kaffe till det oxå.
Nu har vi smygstartat att spackla Gustavs nya rum och imorgon ska vi ta en tur i stan och en sväng till #rusta.

Likes

Comments

Fullrulle idag... när vi anlände hem från Uppsala så ville Thor springa i gåstolen... fort gick det! Mammas kaffekopp åkte i backen som blixten från lilla bordet men vilken tur att det var kallt för det var kaffe överallt även Thor! Nu börjas det... vi fick iallafall byta till nya kläderna från #H&M... Supernöjd med deras nya exklusiva kläderna... attans va mjuka och sköna samt riktigt fina!
Ikväll blev det premiär för Star Wars-pyjamas.

Imorgon hoppas vi att det blir sol och lite varmt så vi kan grilla lite korv ute. De stora barnen har tillbringat sin sportlovsveckan med att läsa böcker. Emelie har läst "Mannen som kunde tala med hästar", Sunebok och en annan hästbok. Gustav har läst "Kapten Kalsong" högt samt Alfons till lillebror.

Likes

Comments

Idag provade vi våran nya duschstol och den va perfekt. De måttade även sufletten i vagnen för att skräddarsy vindskydd och en stänkskydd till ventilator. Vi läste lite Bamse medans alla höll på och mäta.

Likes

Comments

Idag jobbade jag kvällspass så passade vi på att åka till "byn" mot Apoteket och förbi Ica för att hämta ut mitt paket... Thor har sprungit i sin gåstol i köket medans jag har lagat mat... Idag blev det Grillat kotlett med mix sallad, potatis samt parmesan/persilja/vitlöksås (hemmagjord)
Efter maten så började jag och Thor öppna paketet.

Likes

Comments

Idag fick vi besök av Hemsjukvården M & E. Thor fick sin vaccination mot RS. Det är så plågsamt... när man inte hör hans gråt utan man ser den.... stackare. Nästa vaccin blir om en månad. Sen nästa vecka så börjar vi sänka trycket på cpap och mäta koldioxiden. Det ska bli spännande och se...

Likes

Comments

Så underbart väder ute. Vi bestämde att ta med lite kaffe i termos och lite tigerkaka. Nu ska jag pimpla i mig lite kaffe innan mitt pass börjar....

Likes

Comments

Dessa supersnygga tavlor ska flytta till våran nya vardagsrum.

Till Thor och Gustavs nya rum får dessa flytta in och mammas "Coffee" ska in i köket!

Likes

Comments