Imorgon så blir det HLR - UTBILDNING som är anpassad för Thor. Mamma har redan fått den och nu är det pappas tur.

Idag så har vi inte gjort nåt annat än tränat att sitta själv på mattan. Vi testade track madrassen men den va inte rolig... Imorgon så får jag börja med att tömma Gustavs blivande rum samt "pigköket" där nya badrummet ska vara... Vet ej om jag berättade om våran kära kyl som la av så ny kommer på tisdag.
Enköpings Elgiganten är ju så bra... man har kampanj på en kyl/frys men man har inte varan hemma???? Hur tänkte vi här nu? Men nu beställde jag den från nätet och den levereras på tisdag. Samsung kyl/frys....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog pappa ledigt från jobbet och vi åkte till Uppsala för pappa behövde nya "reservdelar" till sitt ben... på minen som Thor har på bilden så ser han väldigt skeptisk ut... men denna gången var det inte hans tur utan pappas!

Sen fick vi en chock besked, det saknades väldans mycke pengar på min mans konto och mamma fick "korsförhör" om jag hade använt kortet... men icke... oskyldig!!! Det visade sig att någon har plockat ut pengarna i Österrike under denna dagen!!! Det var bara att spärra kortet fort som fan...
Nu vågar man inte använda någon kort alls!

Men min #ikea paket kom idag och jag hade beställt lite nödvändiga saker till Thors tillbehör, ok, lite kuddar oxå m m

Likes

Comments

Igår fick vi besök av 3 män, visemän... snickarna, hahahaa. Ang anpassningen här hemma. Så nu ska Mamma tömma "pigrummet" (som ska bli Gustavs nya rum) och den lilla köket som ska bli den nya duschrummet!

Så självklart har mamma planer med detaljer till rummet som Gustav ska ha. Emelie ska oxå få lite mer "tonårstjej" rum! Vilken tur att jag har börjat spara pengar!

Thor ska få denna söta Mammuten. (lånad bild från lekima.se )

Till vardagsrummet ska det bli nya vitrinskåp. Den gamla expedithyllan ska säljas.

Likes

Comments

Det som får folk ute på stan bli förskräckta är Thors sond som sitter i näsan. Människorna ser inte tracken med den långa tjocka slangen... men de fokuserar på sonden!! Visst, det ska inte sitta nåt på kinden och som är påklistrat på en slang som går i näsan!
Jag får blickar men oxå frågor och funderingar, det är bra. Frågar man inte så får man inga svar! Jag tycker att man endå ska prata öppet om att ha en trakeostomerad bebis/barn. Det är viktigt att omgivningen får se och fråga. Ovisshet är den värsta!

Likes

Comments

Idag bytte mamma tracken... det va länge sen sist! Nu blev det tredje gången och det gick snabbt. Däremot så har Thor börjat visa lite nya sidor nämligen, undersökningsrum, så fort vi kliver in i rummet så börjar han gråta... han blir så ledsen för han knippar
allt med RS-VACCINET!  Stackare!!
Nästa byte gör de när han opereras!

Ett tips till de som har precis fått track är att låta assistenterna turas om och byta samt självklart ni föräldrar!

Likes

Comments

Nu har min gröna grodan, dammsugaren tagit sitt sista sug igår... överhettad!! Då var det vara iväg till Ica Maxi och köpa en ny...

Likes

Comments

Det var ett tag sen men detta har hänt...

Thor har fått en ny vagn från HAB... han sitter jättebra i den MEN vagnen väger bly. Jag kan inte lyfta den i min Suv... Vet inte riktigt om jag kan använda vagnen?!

Som ni ser så har gossen hittat på nya busig heter.... fötterna på bordet!! Han har även börjat själv äta...

The Big Day närmar sig, OP den 17/2-16.... vi ska även träffa våran kära nya kamrater från NeoIVA sal 2. Det ska bli så roligt att träffa de igen, fika och prata, samt se hur våra små kämpar har utvecklats.

Likes

Comments

Storebror ska få en ny rum på bottenvåningen och mamma har bestämt att börja organisera mera hemma så man hittar saker t ex på morronen när barnen ska till bussen... det saknas vantar, mössor m m

Likes

Comments

Måtta sugkatetern (de måtten finns totalt överallt) sedan plockar jag bort ventilator slangen, ner med sugkatetern och täpp igen det lilla hålet och då börjar suget suga.

Lätt som en plätt!

Likes

Comments

Mina cellprover tagna, 6 mån kontroll efter de brände bort livmodertappen. Jag hade grad 3 cellförändringar så nu hoppas jag att jag inte har fått "You know, The C-word"
Nu är det bara och vänta på svaren... tick Tack tick Tack....

Ang bygget så kommer rörmokare nästa vecka och kollar pigkökets avlopp. Efter det så startar bygget!!!

Nu är det dags att gå och ta en skönhetssömn...

Likes

Comments