Vi började baka tidigt igår, julstjärnor och lussekatter ... eftersom vi är ganska många i familjen så hinner man inte ens frysa in bullar!! Men veckan blir det lite mer bak och mer pyssel... en utav assistenterna och jag ska fortsätta och pyssla...

Idag ska jag tapetsera klart i förrådet där jag redan har påbörjat... "Trollskog" tapet passar in i vårat hem!! Efter nyår så inhandlas golvet från Rusta (Obs! budget renoveras här hemma) men resultatet blir lika snyggt och är skonsam mot plånboken!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blåser storm ute... själv sitter jag och planerar nästa veckans DIY... Vi kommer att införskaffa lite filt tyg, mallar m m allt i grått/svart/vitt med hampasnöre!
Med temat JUL!

Mamma gjorde en special beställning från Svärmor som är sömmerska och hon ska sy en Tipi tält till Thor.

Vi har även firat på morgonen en speciell tjej, en underbar storesyster som fyller 12 år idag! Hipp hurra!

Likes

Comments

Vi var inne i stan/byn och "shoppade" lite saker som kläder till barnen för jag hade massa rabatter... åkte förbi Granngården och köpte hönsnät... stannade vid vägen och plockade massa mossa, kottar och grankvistar.
Så assistent och jag turades om och pyssla ihop 2 kransar... jag passade på att göra en ljusstake utav konservburk och mossa!
Imorgon så firar vi Emelies födelsedag, hon fyller hela 12 år! Hipp hurra... Mammas älskling!

  • DIY
  • 264 Readers

Likes

Comments

Dr R tyckte att det var helt fantastiskt bra värden och att Gossen har verkligen visat vilken kämpe han är! Planerna nu är att han får ha CPAP med tryck 8 till februari, efter OP.
Jag vågar endå inte hoppa högt men nu känner jag att jag/vi måste nån gång få vara lyckliga med framsteg.
Läkarna har även pratat om att operera bort tracken men Dr M från öron näsa hals sa att inte än men däremot byta tracken till en öppen sådan så han kan andas som vanligt samt börja prata!

Storebror var även med oss på sjukhuset och på lekterapin satt vi och spela Labyrinten där Gustav vann överlägset!

Likes

Comments

Hej

Nu är vi här igen... vi har varit kopplade på Andningsregistrering med CPAP. Det har funkat toppen... Thor har inte visat några alls tecken att det är jobbigt. Mamma kommer att ha ett litet samtal med Dr R som har varit i Thors liv från dag 1. Nu blir det lite frukost för mig och storebror G.

Likes

Comments

Efter sjukhusvistelsen så såg värderna bra. Vi började med CPAP-TRÄNING hemma och Thor mår toppen! Idag blir vi inlagda på sjukhuset för registrering med CPAP.
För engångs skull så är jag lycklig när det går så här bra. Jag har alltid varit rädd att det ska gå hundrasteg bakåt till ruta ett!

Nu när vintern är här så är vi begränsade att vistas ute pga att apparaten tål inte mer en -5. Jag skulle vilja gå ut i naturen med honom och hunden men nej så den dagen, The D Day,  när han inte behöver respiratorn.

Inför sjukhuset idag så måste jag förbereda mina andra barn speciellt storebror G. Det blir inte lätt!

Likes

Comments

Det blev tidigare hemgång från sjukhuset och det gjorde oss glad!
Lungvärden och allt var toppen så nu fick vi börja med Cpap-träning vilket innebär 1 Tim cpap och 3 Tim resp.
Nästa vecka så blir det sjukhus över natten igen. Då blir det kontroll i cpap.

Likes

Comments

Andningsregistrering påbörjat och Thor är orolig... man kan se på honom att sjukhuset är inte den platsen han vill vara på.
Men idag kommer vi att spendera våran tid på lekterapin, det är nämligen bakdag. Vi får se vad läkarna säger idag... Nu är det dags för lite kaffe!

Likes

Comments

Sockerbomber... ADHD på det... ingen bra kombination... Vet ej om alla som har barn, upplever likadant som vi, alla går och små äter från skafferiet eller kylskåpet... Maten tar slut efter bara nån dag man har handlat för ca 1,5 vecka...
Men nu så ska mamma lilla bli lite hårdare...
Lördagsgodis har vi nu BARA på lördagar och det har barnen blivit duktiga på att det bara är godis på lördag!  Nu tar vi detta till steg 2 vilket innebär... inget små ätande i skafferiet!
Steg 3, planer att införa lite aktiviteter som bad men måste planera när hinner vi det? och hur ofta?

Likes

Comments

"mamma, din kod till mobilen, jag vill spela..." tar mobilen och läser... PUK-LÅST... shit!! Jag har ingen aning vart den koden ligger!!! Men efter många moment så kunde jag fixa detta med hjälp av kundtjänsten på Telenor... Vilken bra service jag fick!
Tack Telenor ni räddade mitt liv!

Vi "tjuvstartade" lite med Cpap träning hemma! Thor märkte inte nåt...

Likes

Comments