En pirrig och underbar känsla att "nästan" "kanske" vara miljonär, varade inte sålänge... Lotto blev rättat av min kära man, som så ivrigt satt bredvid mig med klumpen i halsen, "är detta våran guldbiljett till Lycka?"
Nej, det var inte det, inte denna gången heller...
Våran "Guldbiljett" är våran kärlek till våra barn... även när vardagen känns som pina av pest ibland men dessa stora och små liven med olika behov fyller Lyckan i våran liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det pågår en tävling på Instagram hos @annasbabyshopse

Gå in och tävla!

Vi håller våra tummar och tår att vi vinner!!

Likes

Comments

Mammas terapi pyssel medans de stora byggde Lego och lillen sov middag!
Pippis ska oxå få nåt fint och bo i hemma hos oss! Bara hoppas att katterna inte besöker huset för ofta.

Imorgon fortsätter tapetseringen av "My Birdhouse"...

  • DIY
  • 287 Readers

Likes

Comments

Tänkte först knäppa kort, som steg för steg men någon kan känna lite obehag så det får vara... Här kommer bild på tillbehör...

Likes

Comments

Vi har ryckt sonden och mamma har tvättat Lego... vilket jobb! Så de stora barnen sitter och bygger förfullt.
Thor o pappa har pyjamasparty fortfarande medans "städflugan Hugo" har bitit mamma i stjärten...
Jag vet att jag har sagt det tidigare om hälsosammare liv men igår har jag tagit det på blodigt allvar... maten som jag inhandlade igår, är enligt "Hälsosam familj i 30 dagar" eller nåt... vi har infört att godis är bara på lördagar och det har barnen oxå accepterat bra.
Så idag blir det, hamburgare  (utan bröd) och pommes.... till frukosten så åt även jag "grönt" på mackan (vilket jag aldrig gör)...
Men nu ska Gossen få en ny sond i näsan!

Likes

Comments

​Nu har vi fått en tid på Akkis då vi blir inlagda i 2 dygn under kontroll... Spännande samtidigt som jag själv tycker att det är lite skrämmande... skrämmandet i det är att man sitter kvar fortfarande i de negativa sakerna, alla bakslagen man har fått. Denna gången håller vi alla tummar och tår så allt blir bra.

Idag så mår Thor bättre än va han har gjort på de senaste dagarna. Jag har även aktiverat hans recept på en inhalator som han ska ha vidbehov. Habiliteringen skickade intyget för bostadsanpassning som redan är skickat till kommunen. Hoppas nu att de är snabba så jag kan börja sova bredvid min man istället för soffan.

Idag fick jag mail från Hemsjukvården pga att jag gav 2 foton som jag fick via brev, bilder på Thor när han var ca 14 dagar gammal... Han såg död ut på dessa bilder och bilderna var även tagna utan min tillåtelse... En blick  på bilderna fick mig vika dubbelt, tårarna spruta, man föll tillbaka till den tiden, de minnerna man helst vill förtränga som dyker upp titt som tätt... Jag försöker se Thor och tänka på hur lyckliga vi är att han är hemma för att radera de hemska minnerna!

Snart beger vi oss till fas 2, till nya fantastiska utmaningar tillsammans med familjen och våran assistenter...​

Likes

Comments

Lite saker på önskelistan... byrån vill jag ha som min nya DIY-projekt... nya knoppar har jag redan beställt från Bluebox.

Tidningslådorna är toppen till mina inredningstidningar som retar gallfeber på gubben hemma för de är överallt!!

Nu ska man bara hitta en bra dag att åka till IKEA.

Likes

Comments

Nu är vi inlagda på sjukhuset eftersom, andningen har blivit sämre och han är trött och hängig samt febrig dock ej högfeber.

Men nu efter en natt med inhalation så mår vi bättre, mycket bättre... Både mamma och Thor är less på sjukhuset....
Nu har vi fått klartecken att få åka hem och sedan på fredag ska vi hämta inhalatorn på apoteket.

Likes

Comments

Här sitter vi igen... Proverna tagna även syrabas och RS... Nu inväntar vi Dr. men det kommer att bli en lång natt! Så länge vi inte behöver bli inlagda så är det ok... låter säkert idiotiskt men efter 1 år på sjukhuset så åker jag hellre 100 ggr fram och tillbaka till akuten!
Jag är hungrig, trött och vill ha en stor kopp Gevalia men här är apparaterna "urfunktion" och man får nöja sig med automatkaffe.

Likes

Comments

Lilla Thor... hög feber... Dr K från akuten sa även att så här små barn som är infektionskänsliga erbjuder de en ständig dos av antibiotika (i små mängder) som skyddar de att inte få bakteriell infektion men däremot virus skyddar den inte.
Jag hoppas att min troll blir frisk nu... jag saknar den livliga gossen så mycket...
Nu säger vi godnatt från "Thors heliga näste" Torstuna

Likes

Comments