Hoppas ni alla har haft en underbar morsdag. Själv har jag spenderat på sjukhuset med Thor. Önskar bara att dagen kommer snabbt när vi får komma hem och börja leva normalt igen!

Jag har fått den bästa "morsdag" present av min man... ett helt nytt kök! Ska monteras nästa helg! ☺ Så nu ska jag sluta måla golvet i köket för det blir ett nytt golv oxå!

Ni anar inte hur splittrad man känner sig när man har en liten bebis på sjukhuset och resterande familjen hemma... man vill ju vara på båda ställen samtidigt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hoppas någon kan hjälpa mig... Jag söker korpar... Mallar så man kan göra själv utav lera

Eller färdiga! någon som vet?

Får se om sängarna blir klara idag så lägger jag ut en bild senare!


Likes

Comments

Först och främst så fick jag höra själv en underbar kommentar av 

en sjuksköterska: ​"Oj va du har gått ner i vikt?"

Vi har diskuterat ang en PEG-knapp som ska ev opereras på Thors

Mage. Då slipper han sonden i ansiktet!  Jag är däremot väldigt rädd hur hans tarmar

Kommer att reagera. Sen ska Thor vara med i en film som Dr A 

Kommer att visa på konferanser och även utbildningssyfte.

Som sagt LSS avtalet är påskrivet, nästa vecka träffar vi de 3 första 

Assistenterna. Idag har vi haft en underbar lyckat dag!

Likes

Comments

Hela familjen har bestämt att börja äta "nyttigare" mat... jag köpte en bok som jag tycker passar iallafall till våran familj.

Boken heter: Hälsosam Familj på 30 dagar av Ulrika Davidsson

Toppen bok!!

Så idag har jag bakat färdigt frukostbrödet och fick toppen betyg av barnen samt mannen min.

Efter denna långa sjukhus resan så har man proppat i sig väldigt onyttigt "micromat" så man kräks!

Likes

Comments

Idag fick jag glädje besked från försäkringskassan... assistans beviljad!!! Jihaaa... avtal med LSS skrivs på torsdag. Tjänsten finns ute på platsbanken. Så idag har mina känslor gått runt i hela kroppen... panik, glädje, stress och inte minst massa glädje tårar!! Äntligen efter 8 månader på sjukhuset så närmar vi det stora målet... HEM TILL FAMILJEN!
Idag kom personalen från avd 95B där vi ska bo innan hemgång... idag har vi varit på lekterapin, tittat på massa olika leksaker men imorron ska vi besöka "sinnernas rum"
Vi har även provat "mini" gåstolen och den gillade vi mer än babysittern!

Likes

Comments

De som bodde här i vårt stora gamla hus före oss har gått lös med murbruk och haft bara en sorts färg samt blandat lite med 60-tals panel som ser förjävlig ut!! Nu återstår att vi börjar sena kvällar att "skrapa" väggar och spackla för det blir inte något slipande sen när lille Thor kommer hem!
Just nu så håller min man på att slipa samt limma en gammal pinnsoffa från 1800-talet och den ska bli svart. Tonåringen hemma har fått en fin uppgift av mamma... måla IKEAs Expedit-hylla vit... orginal färgen är mörkbrun.
Sen har jag lite besluts-ångest... vad ska jag ha för tapet/fondvägg? Är väldigt sugen på denna!

Likes

Comments

När det står hemligt nummer på mobilen då vet man att nu är det allvar.... kallsvett, tårar, paniken m m vällar över en och det samtalet fick jag tidigt igår... "din son stängde av sig helt och det tog tid och få han tillbaka..." HJÄLP!!!! Då satt jag i bilen, körde nästan i diket men kom helskinnad till sjukhuset... springer till min son, möter läkare, sköterskor m m Lilla Grynet! Tar upp honom i famnen och han lungnar ner sig. Nåt är jättefel... senare fick jag larma akutlarmet, och nästan 20 pers rusar in "han kan inte andas..." läkarna suger i tracken o upptäcker att det är något i tracken... fort kommer öron-näsa-hals kirurgen och byter track... Simsalabim! Gossen är tillbaka till det normala! Tracken var igensatt med slem som hade torkat så luften gick inte ner! PUH!!! En sån dag!

Likes

Comments

Äntligen har man fått höra de mest gladaste nyheterna på länge... "vi är startklara att åka hem"
Annonsen för assistenter kommer ut på tidningen samt hos arbetsförmedling idag.
Känslorna snurrar runt så det går inte beskriva.... man har lite panik endå för rummet är ej klar så nu gäller det "turbofart" renovering!
Efter 8 månader på sjukhus och nu snart Hem Ljuva Hem!!

Likes

Comments

...man kunde få alla projekt färdiga samtidigt, helst på en dag! Skulle vara så skönt... idag hämtade jag ut paketet och va glad jag blev att jag fick sista svart/vita bilbanamattan till Thor!
Nu är förrådsdörrarna svarta samt väggarna vita... medans min man och våran tonåring med kompis håller på i Thors rum så tar jag friheten med den lilla lediga tiden jag har per dag att hugga tag i vardagsrummet! Igår satte vi upp Gustavs sänghimmel. Snart så kommer den nya DIY sängen!

Likes

Comments

Ikväll så ska våran vardagsrum få sin "make-over".... Väggar ska skrapas pga att någon som har bott här tidigare, tyckte att det är jättefint med murbruk på väggarna... Nu gäller det... skrapa och spackla...

H&M-paketet har anlänt till posten!!! Mattor, kuddar samt handdukar....

Likes

Comments