Lite "crazy" känns det att man har en liten buse i magen och själv går man och tänker på företaget, budget, framtida planer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 145 Readers

Likes

Comments

Lite av ingenting... underbar väder ute! Medans man ligger här så kan man faktiskt ordna lite på Webben... Lillens hjärta slår fint efter morgonens undersökning! Åh va skön känsla det är! <3
Hittat massa fina tapeter till Thorsrum samt V.rummet och köket! Inredningen tar jag sen!


Likes

Comments

Min äldsta son fyller 16-år och min kära broder fyller 33-år! Grattis! Önskar jag kunde vara där....

  • 145 Readers

Likes

Comments

Det e både för gott o ont att man ligger här! Man vill det bästa för våran lille Thor... samtidigt så vill jag vara med mina kära Troll o min underbara man! Här kommer det lite tokbilder av min härliga "Björnliga"Likes

Comments

Åååh... va jag längtar efter att börja med mina projekt hemma! Har redan planerat och skrivit ner Att-Göra-Lista inför Thors nya rum hemma!

Nu kommer mina fina barnmorskorna med kvällsfika till mig! Känner mig lite taskig o behöva blinga på de för varje glas dricka osv....

  • 154 Readers

Likes

Comments

Ligger i sängarrest på BB... blick tillbaka i tiden.. torsdag den 25/9-14, vattnet gick... grav v.27... inte bra tänkte jag! Vad har denna lilla undervärk hittat på nu! Det blev en helikopterfärd för mig till Uppsala Akademiska... sattes i dropp för att hindra värkar samt i med kortisonen snabbt så lungorna hinner mogna snabbare!

Nu gäller det bara att vänta tills Han vill titta ut.... det kommer att bli en kejsarsnitt pga hHan har hittat på att vi stoppar rumpan före!

Tänkte att starta denna blogg i väntans tider, skriva av mig, känslor m m Känner mig stressad i onödan pga att allt på jobbet blev inte klart. Mina andra busar som är hemma saknar jag enormt, Min stora kärlek som får brottas hemma med kaos, matlagning, planering och städning.

Nu är det dags för lite kvällsfika!

Likes

Comments