Var för några dagar sen och fixade mitt hår. blev så nöjd med resultatet. Köpt en letsdeal erbjudande på skönhetsfabriken. Det tog tre timmar men fint blev det. Rekommenderar dem starkt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, mitt första inlägg här och tänkt skriva lite om mitt liv och mina intressen. Kommer dessutom att studera på distans nu i höst. Få se hur det går när man även är trebarnsmamma.


Efter att ha varit hemma nu snart i 4 år så ska jag äntligen gör något nytt. Känner mig lite nervös eftersom det var ett tag sedan man studerade. Jag blev så glad när jag blev antagen till distansutbildningen Apotekstekniker, Sundsvall. Först var jag så tveksam om jag skulle ansökam både plugga och vara mammaledig. Det är svårt att få lite egentid till en själv med tre små barn ibland. min oro var att jag inte skulle få nån tid för studier. Pratade med min man som pusha mig till att ansöka, för som med allt annat i livet så löser det sig. Han kommer ju att ställa upp till 100 % och vi får hjälpas åt så klart. men man är alltid lite orolig. Har även bytt förskola till flickorna så dem går nu tvärsöver gatan. Nu slipper jag promenera 20 min för att lämna/hämta dem från förskolan. underlätta enormt mycket när man har lillen hemma.

Likes

Comments