Alltså jag skäms som fan över mig själv... lyckades bli lurad igår igen. Kul. De hade bokat datum för visning och de hade bestämt att han skulle flytta till sin dotters lägenhet. Han lyckades övertyga mig om att vi skulle vara just vi. Hur gick det till? Ingen som helst jävla aning faktiskt... men det varade inte länge. Nu har jag gjort slut på riktigt och jag har gråtit ut min själ... fy fan! Hur hamnade jag här? Vad hände? Vem vill att jag ska lära mig det här? Den hårdaste jävla vägen av alla. Dör snart... jo det är sant, jag gör faktiskt det! Har bönat och bett att han inte ska messa, inte ska säga nåt fint, inte ringa... inget. Jag måste få läka ihop, ordentligt. Jag måste oxå hitta nån ny, nån att trösta mig med och som jag kan hålla i när han träffar en ny... för det gör han snart. Fan... hatar kärlek!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träning, har börjat springa igen. Har löptränat tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag. I dag körde jag även 60 minuter yoga. Heja heja!

Idag: 16 minuters löpning (jobbar på att springa länge, behöver inte komma så långt) 2,5 km.

Likes

Comments

Dags att inse att det är inget, kommer inte bli nåt och att han bara leker med mig. Alltså helgen har varit hemsk... mått så sjukt dåligt, varit osams med barnen, irriterad för minsta lilla... det eskalerade nu i kväll och han bråkade med sin sambo, så han hade inte tid att skriva på tre timmar. Sen hörde han av sig, det är ju sååå jobbigt för honom, massa diskussioner och bråk. Ehh stackarn. Nej, då bara kände jag hit men inte längre. Inte en mm till, aldrig igen, jag får se det hela som nån vrickad läxa i kärlekslivet. Hoppas jag får igång träningen och mår bra av det i stället. Det här har varit sjukt. Men jag är stark i mig själv, nu ska jag lyckas med detta. Btw nykter som fan är jag oxå! Heja mig! 💪🏻

Likes

Comments

Förstör säkert en massa för mig själv, helt övertygad... men nu går det inte mer. Jag har i snart ett år gått och hoppats och längtat. Varit en idiot vid flertalet tillfällen, varit väldigt bra vid andra, har nästan haft magsår, gått emot allt jag tror på och mina värderingar, har kunnat ta ner månen för denna mans skull. Va är det med mig? Det här är inte jag! Nu måste jag lägga av och ta tag i mig själv. Vet inte vad jag trott? Att han plötsligt skulle separera när vi kom hem från semestern? Ja, jag trodde honom, trodde han ville vara med mig, att det var mig han älskade och ville ha... men nä, här står jag ensam som vanligt och han är med henne. Alltså får ju hoppas att ingen annan läser det här, måste ju framstå som helt sjuk i huvudet. Det kanske jag är oxå?

Vaknade i natt över att nån spydde mig i ansiktet... alltså livet som mamma är fantastiskt och extremt glamoröst. Undra vad nästa natt har att bjuda på?

Likes

Comments

Fick en riktig down igår och den sitter i ännu... så less på min situation att hela tiden vara nummer två. Drömde en skitjobbig dröm i natt och nu mår jag verkligen apa. Fan. Jag har ett enda nyårslöfte och det är att må bra. Det har funkat hyfsat fram till nu. Dags att ta tag i det på allvar... ingen kontakt under helgen och fan människa dejta nån annan eller gör nåt vettigt. Har skaffat gymkort och ska köra igång med träning på riktigt. Hur jobbigt jag än tycker att det är, så ska jag dit och träna! Så är det bara.

Dessutom är vinet slut, äntligen, nu ser jag fram emot en nykter helg! Synd bara att den tvunget skulle drickas under veckan med barnen. 

Likes

Comments

Funderar på att springa ett 10 km lopp i maj, vill ju lyckas med det här med löpningen. Är anmäld till ett 5 km lopp 23/8, det ska jag klara på bra tid detta år! Nu kör vi igång träning 2018 på riktigt, vill även börja köra på gym. Kollar runt... i byn känns inte aktuellt.

Likes

Comments

Men finaste presenterna på alla ❤️ dag.... mysigt. Undra om han gav sin sambo nåt med? Sjukt läge... verkligen. Vilket ben ska jag stå på? Mitt eget tror jag blir bra! Känner mig sådär konstigt stark och oövervinnerlig... mysko men tror det blir bra till slut. Nu, dags för sömn.

Likes

Comments

Dag två, jag är redan en förlorare... suck. Tog lite vin i går innan läggdags.

Somnade 21.30 igår, superskönt. Har dock varit stök med kidsen halva natten, alltså varför sover de inte?? Nu dags för en tuff dag på jobbet. Kämpa!

Likes

Comments

Dag ett avklarad, skönt att vakna fräsch. Funderar på att ta en pw på 30 min.

I går hämtade jag kidsen och vi pratade om resorna, de var väl sådär peppad över skidskolan och min son var ytterst tveksam. Vi kanske får kolla lite OS eller nåt. Först ut är en dags kryssning, får göra en kryss-karta fram till 28/2.

Jaha, här var det segt som tuggummi att få nåt skrivet. Går en prommis i stället.

Likes

Comments

Då kör vi 90 vita dagar, idag är första dagen. Jag hejar på mig själv! Måste rensa ur min kropp från gift, nästa avklädda resa är 9/5.

Ska lägga upp lite träning och mat tänk för mig själv. Intressera mig för mig själv och barnen, har tappat det efter vägen. Nu har jag tankat vuxen-kärlek i en vecka. Nu är det jag-kärlek och barn-kärlek som gäller.

Oj då, kom på att det kan vara bra att visa sig på jobbet idag. Kör en Thailands-frulle i lugn och ro först.

Likes

Comments