Torsdagsträning och Ikea

Precis landat i soffan efter en händelserik dag. Inga stora saker men det känns som att det har varit fullt upp.

Upp tidigt då Olivia skulle på utflykt med skolan. Efter att ha lämnat henne i skolan gick jag hem och åt frukost och velade en stund om vad jag skulle göra under dagen.

I väntan på nästa veckas tenta hade jag inget skolarbete att göra och bestämde mig för att åka till IKEA. Där blev det inköp av sängöverkast, kuddar, gardinstänger och ljus. Det bästa med att åka dit under dagen är att det är lugnt och skönt så man kan strosa runt utan att trängas.

Lagom till min hemkomst började även familjen anlända hem och det blev full rulle. Läxor, samtal om dagen och en gemensam middag. Vilket vi inte alltid hinner med i vår fullspäckade vardag.

Men kvällen fick vi inte spendera hemma.
Torsdag innebär träning för mig och Alicia. Sen träning. Hon tränar Cheerleading och jag tränar på gymmet. Egentligen gillar jag inte dessa torsdagar då det är så trist att komma hem vid 10 på kvällen men det är som det är. Inget vi kan ändra på.

Nu sitter jag i soffan och har precis duschat. Fylld av ny energi efter ett bra träningspass och borde egentligen gå och lägga mig men det blir inte så lätt.
Trött är jag absolut inte just nu.

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Åh, jag skulle också behöva ta en tripp till Ikea 😃 Var ett tag sen nu!nouw.com/charlottelinden
minasvarld
minasvarld,
Det behövs i bland 😊nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229