Nu är det gjort

Klappat och klart! Redigerat och inskickat för en sista gång.
Nu kan jag inte göra mer och nu är det bara att hålla tummarna en sista gång för att det ska bli godkänt.

Ni som följt mig sista veckorna vet vad jag har gått igenom. Det har varit en pärs att ta sig igenom de sista veckorna på kursen, men nu kan jag äntligen pusta ut och tro på att jag är KLAR.

Tidigare inlägg om senaste veckorna studier hittar ni HÄR och HÄR.

Känslan är obeskrivlig
Jag har inte vågat tro på detta förens nu. Ändå sitter jag här och kan inte tro att det är sant. Är jag verkligen klar på riktigt eller måste jag jobba mer med den? Känslan mal inom mig och det bubblar samtidigt som det kniper i magen. Kan jag tro på att jag lyckats eller vad händer?

Känslan inom mig är svår att förklara. Jag har tvivlat på mig själv så många gånger de senaste veckorna och jag trodde aldrig att denna dagen skulle komma. Att jag äntligen fick sätta punkt och skicka in den slutgiltiga versionen. Det känns skönt och samtidigt spännande. Jag kommer inte våga slappna av innan jag fått resultatet och jag hoppas det kommer snabbt.

Ta nya tag
D
et fann en tid då jag längtade efter att skriva examensuppsatsen, men så här i efterhand förstår jag inte varför. Skrivandet har aldrig varit problemet och det oroade mig inte, men jag kunde inte tro att det skulle bli ett sådant stort jobb. Det har tagit min energi och just nu känner jag att jag skulle behöva vila från allt en hel vecka för att komma ikapp. Det har jag inte tid med tyvärr då vårterminens kurser startade i måndags och jag behöver se över vad jag behöver göra.

Det är dags att lägga uppsatsen och höstens studier bakom sig för att ta nya tag. Jag behöver annat att tänka på och jag ser verkligen fram emot vårterminen, som för övrigt kan bli min sista. Nu är detta gjort och jag tänker gå vidare. Jag behöver få börja leva igen och jag tänker starta i dag. Nu ska jag fokusera på skrivandet och försöka hinna med någonting annat än att bara plugga hela dagarna.

Tar tillfället i akt att lägga saker bakom mig och går vidare. Ny helg och en ny möjlighet att få något roligt gjort. Trevlig helg!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,

Heja dej! 👍 Skönt med helg nu!

nouw.com/malinedlund
minasvarld
minasvarld,
❤ Det ska verkligen bli skönt ❤
nouw.com/minasvarld
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så skönt!!! Håller tummarna för dig<3

nouw.com/louiseedling
minasvarld
minasvarld,
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
Livetsimpulser
Livetsimpulser,

Va härligt! Njut av helgen!


nouw.com/livetsimpulser
minasvarld
minasvarld,
Tack detsamma till dig ❤
nouw.com/minasvarld