När man är ärlig mot sig själv


En vecka har nu passerat sedan jag publicerade ett inlägg här och aldrig tidigare har det känts som att jag tog mitt beslut i helt rätt tid. Det jag inte visste när jag bestämde mig var allt strul som skulle följa på portalen och just nu är jag oerhört tacksam över att jag sluppit allt detta men det väcker tankar, tankar om mitt fortsatte bloggande och hur det ska se ut.

Allt är inte klart ännu
I går började jag min femte termin på universitetet men jag gör det med blandade känslor. Efter en mycket tung höst då jag inte alls mått bra känner jag nu att det kommer i kapp mig. Tröttheten, uppgivenheten och framtidstankarna.
En sak är i alla fall säker och det är att jag vill fortsätta blogga. Jag har saknat att gå in här och skriva men jag har verkligen funderat på vad det är jag vill skriva om då jag kände att det spretade för mycket på slutet och att bloggandet kom för nära.
För nära inpå vissa saker i mitt liv som jag inte vill skriva om och som jag bestämt mig för att lämna utanför min värld.
Jag lider inte av något trauma från barndomen eller liknande men jag kände ett tag att jag skrev för skrivandets skull och det gjorde att jag inte kände mig ärlig mot mig själv, därför fick det vara bra.

Som tur är har denna vecka gett mig oerhört mycket att tänka igenom och även om allt inte är klart ännu så har jag kommit fram till väldigt mycket som jag vill ändra här för att just vara mer ärlig mot mig själv. För egentligen vill jag inte skriva om familjeliv, vardagsbekymmer och träning, det har jag så mycket av i mitt liv i alla fall och om jag bara skriver om allt detta försvinner den jag är helt och hållet. Mamma är jag dygnet runt på gott och ont, vardagsproblem har vi alla och vissa av de jag lider av kan jag inte skriva om för jag inte vill hänga ut familjen och träningen/cheerleadingen har tagit en ny vändning i mitt liv så den är inte lika roliga att skriva om heller. Detta tänkte jag skriva mer om längre fram men just nu räcker det så.

Vad tänker jag skriva om då?
Som jag nämnde innan så är jag inte helt klar i mina funderingar men jag vill gå min egen väg, precis som jag alltid gör. Vissa saker är inte lika viktiga för mig längre som de var för ett halvår sedan och det är nu jag har chansen att göra det jag verkligen vill. Det kommer fortfarande att vara Minas Värld ni besöker men Minas värld har förändrats och då behöver även bloggen följa med i det. Därför kommer jag att skriva en hel del om mitt skrivande, mina studier och jag kommer även att ägna mer tid åt mitt stora fotointresse. Mina djupa tankar och funderingar kommer ni inte undan och det är egentligen det som jag tycker är roligast med att blogga, att få skriva av sig om man funderar över något. Att peppa andra är något jag brinner för och även det följer mig genom livet och kommer självklart få sin plats här. När det kommer till utmattning och psykisk ohälsa kommer jag inte undan känner jag då det är en väldigt stor del av min värld men hur det kommer in eller om det blir som tidigare det vet jag inte ännu.

Det kommer helt enkelt bli mera jag i bloggen. Mitt skrivande, mina intressen men självklart kommer min familj vara med på ett hörn för de är mitt allt men jag orkar inte skriva om familjelivet med barn och allt vad det innebär utan jag kommer få in de i samband med skrivandet, fotograferandet och ställen vi besöker.

Det kommer mera
När jag drar igång med allt detta igen på riktigt vet jag inte ännu. Just nu måste jag försöka få till grunden för mina studier i vår och det tar sin lilla tid men jag kommer tillbaka, SNART!
Jag har så mycket att skriva om ska ni veta och så mycket jag vill berätta om saker i livet som tagit mig dit jag är i dag.
Har saknat bloggen denna vecka och nu tar jag nya tag.

Önskar en en fantastisk tisdag

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Tror ibland att bloggen är ett bra subsitut till att få skriva av sig om man inte har någon som alltid kan lyssna på en öga mot öga, plus att man kan se tillbaks på sin resa man gjort
nouw.com/seagullcrying