Frostigt avslut på jullovet

Tänk vad trist att lovet lider mot sitt slut och att man knappt varit ute, pulkan står fortfarande kvar i källaren och stjärtlapparna blev aldrig utslitna men tur att det finns andra roliga aktiviteter att ta sig för med.

Snart är det ljuvliga jullovet över, det jullov som var så viktigt och som räddade hälsan helt. Nu börjar snart en ny tid och jag hoppas att vi är redo för den och att energin räcker till för allt som behöver göras. För att dra ur det sista ur lovet hade jag några löften att infria och det var lika bra att göra den innan det är för sent. Tänk att det alltid är under loven som man har tid att umgås med sina nära och kära men det är även då man hinner med kompisarna.

I går var det dags även för oss att se nya Frostfilmen. Jag hade lovat Olivia att vi skulle se den under lovet och nu höll tiden på att rinna ut men det var kul att vi väntade för vi fick sällskap. En kompis till mig skulle gå med sina barn och då hakade vi på.
En stor popcorn och läsk, precis som man måste ha när man går på bio och riktigt bra platser i salongen blev det. Kan säga att vi inte direkt var ensamma om att besöka biografen denna röda dag men trevligt var det.

Hur var filmen då?

Både jag och Olivia älskar Frost och har sett den första filmen ett antal gånger och vi blev inte besvikna nu heller. Annars kan man vara lite skeptisk till uppföljaren men denna var riktigt bra. Fina låtar, bra spänning och härliga karaktärer som lyfter upp hela filmen. Det är något magiskt över dessa filmer och miljöerna är så vackra och de innehåller både glädje och sorg. Min favorit är helt klar Olof, för vem kan inte älska en magisk pratande snögubbe som får en att skratta? Annars måste jag säga att alla karaktärerna har sina egenheter och jag måste säga att skämten i filmerna är riktigt bra.
Att säga att den ena är bättre än den andra av filmerna tänker jag inte göra utan i stället nöjer jag mig med att tycka att både är bra. Olivias betyg var riktigt högt och hon gillade filmen vilket är det viktaste.

Vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans med vänner och en underhållande film, vad mer kan man begära så här i slutet av jullovet. Att snön uteblev kan vi inte göra något åt men vi kan ha det trevligt i alla fall som tur är.

Har ni sett den senaste Frostfilmen och vad tyckte ni i så fall?

#jullovsbio #personligblogg #nouwbloggare #bloggareisverige #bestofnouw

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Min pappa och bror såg den och sa att den var jättebra och bättre än första. Jag gillade verkligen första så får ta mig tid och se denna😊
nouw.com/photoemmz
minasvarld
minasvarld,
Kan varmt rekommendera den
nouw.com/minasvarld
Pärla,
Lovet gick fort känns det som men kanske skönt att komma tillbaka till rutiner. Vilken mysig eftermiddag ni fick. Jag går inte på bio då jag inte klarar av det men det låter himla mysigt. Kul att ni gillade filmen. Jag har inte ens sett den första så jag har ingen aning tyvärr.
shinelikeapearl.nu
minasvarld
minasvarld,
Jag gillar att gå på bio och mysa, gör det allt för sällan bara
nouw.com/minasvarld
seagullcrying
seagullcrying,
De får lov att bli att kola frost när den kommer ut på netflix eller annan streaming tjänst 😊
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Ja, jag gillar dem verkligen
nouw.com/minasvarld
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så mysigt att gå p å bio tillsammans. Jag kan inte komma ihåg när jag var på bio senast. Det är liksom en sådan sak som jag glömmer bort att man kan göra och när jag väl kommer på att det är någonting jag vill se så blir det alltid att det är någonting annat som jag behöver prioritera. Frost blir det nog att jag väntar på tills den kommer på någon av streamingtjänsterna, men jag vill gärna se den 😊
nouw.com/annaskarblom
minasvarld
minasvarld,
Inte ofta vi går på bio tyvärr men när vi gör det uppskattar jag det verkligen
nouw.com/minasvarld
Junitjej,
Jag förstår att alla barn vill ha snö under jullovet. Det vill jag egentligen ha också, men av olika anledningar är jag glad över att vi än så länge inte har någon snö. Så mysigt det är med biobesök. Jag har inte sett någon av Frost-filmerna.
www.junitjejen.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, skulle vilja gå mer ofta på bio för det är så mysigt
nouw.com/minasvarld
Emschen,
Vi var och såg den dagen innan nyårsafton. Pojkarna gillade den och jag älskar den. Mest för att både Anna & Elsa är starka kvinnor som litar på sig själva och varandra istället för på en stor & stark man ska komma och rädda dem. Och självklart är Olof bäst!
emschen.se
minasvarld
minasvarld,
Det gillar jag också med filmerna, starka tjejer är grymt!
nouw.com/minasvarld
Moa Larsson,
Det är som du säger - uppföljare brukar oftast inte vara bra. Men jag har hört att många tycker tvåan är bättre än ettan i detta fall. Fyndig rubrik också förresten! Nu såg jag bilderna samtidigt som jag läste rubriken men annars hade jag kunnat gissa på just detta.
moafidelie.com
minasvarld
minasvarld,
Jag tycker musiken är bättre i ettan men det kanske är för att den är så bekant
nouw.com/minasvarld
paamcakees
paamcakees,
Åh jag skulle också vilja se den! Älskar frost hehe 🙊😍
nouw.com/paamcakees
minasvarld
minasvarld,
Amandizan
Amandizan,
Vad mysigt med bio. Jag har inte sett den nyaste men den första har jag sett. Min favorit är också Olof han är verkligen så härlig😍
nouw.com/amandizan
minasvarld
minasvarld,
Ja och han är mycket bättre i tvåan 😊
nouw.com/minasvarld
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Men vad mysigt med bio, jag vill så gärna se den nya Frostfilmen, älskar tecknat 😍
nouw.com/mcsoderholtz
minasvarld
minasvarld,
Samma här 😊
nouw.com/minasvarld