Fem en fredag v. 36: Veckofrågor

Denna fredag får inledas med fem en fredag. Jag brukar vanligtvis avsluta med mina fem positiva på söndagar och kickar igång helgen på detta vis denna vecka istället.

Kände att jag behövde hitta på något nytt och hängde därför på Elisa och hennes Fem en fredag.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och även ändra kan se din blogg och hitta dina svar. Kom ihåg att länka hos Elisa för att flera ska kunna ta del av Fem en fredag.

Fem en fredag v. 36: Veckofrågor

1. Vad har du gjort mest i veckan?
2. Vad har du inte gjort som du skulle ha gjort?
3. Vad har du hittat på i veckan?
4. Hur har du sovit?
5. Vad ser du fram emot med helgen?


Vad har du gjort mest i veckan?
Jobbat och varit på möten känns det som. Har haft en kaosvecka på jobbet och dagarna har gått i ett. Vardagsbestyren har tagit tid och orken har inte riktigt funnits där. Har landat i soffan en stund på kvällen och även om jag numera kan släppa en massa gamla saker finns de där och oroar mig.

Vad har du inte gjort som du skulle ha gjort?
Min skoluppgift och fixat böcker. Inlämningen av första uppgiften är på måndag och jag tror jag hinner, men än har jag inte fixat alla de böcker jag behöver. Däremot hittade jag en bok begagnat som jag köpte och det kändes riktigt skönt. Får bli en tur till biblioteket någon dag och ordna resten.

Vad har du hittat på i veckan?
Ingenting egentligen, bara en massa måsten. Har försökt planera in saker, men tiden har inte funnits och det är bara att gilla läget. En bra sak däremot var att jag äntligen kom iväg till gymmet igen. Som jag har längtat dit och den fina träningsvärken fick jag på köpet.

Hur har du sovit?
För en gång skull har jag sovit riktigt bra. Visst kommer jag i säng alldeles för sent på kvällarna och går upp tidigt, men sömnen har blivit bättre och jag har lättare att somna på kvällarna. Känns skönt efter att ha haft stora problem med sömnen en längre tid.

Vad ser du fram emot med helgen?
Finns mycket att se fram emot denna helg. Yngsta dottern var borta hela förra helgen och denna helg är hon hemma. I kväll väntar fredagsmys med en vän till mig och hennes dotter. Det var ett år sedan vi sågs sist och det ska bli så mysigt att äntligen ses igen. I morgon har jag inga planera förutom att ta tag i en del saker hemma och göra min skoluppgift. Sedan kommer söndagen och då blir det tidigt upp för resa till Märsta och titta på Folkracetävling. En hel dag med mina älskade döttrar och en massa fartfylld motorsport, det kan inte bli mycket bättre än så.

Önskar er en riktigt fin helg och hoppas att solen skiner på oss.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer