Februari var månaden då ljuset kom

Vart tog februari vägen?
Vintermånaden började med just vinter och slutade med vår kändes det som och det gick med en väldans fart. Ingenting hände, men ändå gick tiden fort och tittar man bakåt kan man ändå se att det hänt saker, även om det är små saker.

Jag lämnar en riktigt bra bloggmånad bakom mig och fortsätter in i första vårmånaden. Det känns som att hemmet varit den plats jag mest varit på och är man en fryslort som jag har det varit svårt att vara ute i dessa minusgrader. Trots det har det hänt bra saker och den positivitet jag försöker ha i livet har hängt med mig. Kanske är det därför jag hittat en bättre harmoni efter allt slit med hösten studier och nu kan ta det lite mer med ro, även om det gör mig oerhört rastlös.

Februari och fortsättningen
I januari var det både avslut och början, men i februari kom fortsättningen.
Det har varit en månad utan stora händelser och det känns som att det har varit svårt att skilja mellan vardag och helg. Det har varit bra dagar och det har även funnits dåliga dagar. Precis som livet alltid är och alltid kommer att vara. Det kvittar hur bra man mår och hur bra saker går, dipparna kommer alltid och då gäller det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

I februari kom studierna igång på riktigt och jag har klarat av flera inlämningar med bra resultat. Jag klappar mig själv på axeln och kan konstatera att jag haft ett lugn i mina studier och inte pressat mig själv lika hårt som jag gjort tidigare. Det kanske beror på studietakten också, men hur som helst är det skönt att kunna hinna med att andas också.

Solen anlände och lockade mig ut
Efter mörker, snö och kyla kom solen och gav mig en enorm energi. Jag njöt av att värmen kom och jag var lycklig över att slippa frysa varje gång jag gick ut. Det blev en del utflykter till havet och där kände jag att jag kunde samla energi rejält. Nu hoppas jag solen är här för att stanna.

Tack vare fotoutmaningen som jag påbörjade i februari har jag kommit ut mer och fotograferat. Det har blivit många turer i skogen, till havet och det är kul att se skillnaden mellan årstiderna när man besöker samma platser flera gånger. Det har alltså inte bara solen som lockade ut mig utan även en lust att fotografera och utmana mig själv. Riktigt kul också att flera av er hängt på fotoutmaningen och delat den med oss andra.

Självklart vill jag även dela med mig av mina favoritbilder från månaden. Mycket sol och två olika årstider.
Tackar februari för allt den bjöd på och går nu vidare in i våren och ljuset. Jag tar det lite som det kommer nu och eftersom jag inte kan göra allt jag vill gäller det att gilla läget. Vi går mot ljusare tider och jag hoppas att det mesta ljusnar för oss alla.

Mest lästa i februari och mest kommenterade i februari


Gillar

Kommentarer