Hej alla fina människor.

Jag gick nyss in på min profil och såg att jag skrivit den när jag var 16 år. Det känns ju som en evighet sen. Tänk att tiden har gått så fort. Att jag bara blir äldre och äldre. Ja, det här blev ju inte jättepositivt direkt, men jag blev bara så vemodig typ.

I alla fall så trivs jag så bra på Kungsholmen nu. Det är ändå sjukt att jag faktiskt kan säga det. Att jag faktiskt trivs. För det gjorde jag ju verkligen inte i början. Att jag var så nära att byta... Jag blir fortfarande nervös när jag tänker på vad som hade hänt om jag hade bytt. Nej usch. Jag är så glad att jag stannar och att jag får göra alla roliga sker med KG. Allt det som hör gymnasiet till. Tack säger jag bara. Vem det än är som bestämmer allt detta,.

Jag tycker också att det känns fett kul att skriva igen, och jag hoppas att jag ska fortsätta med det. Kanske jag någon gång i framtiden öppnar upp bloggen! Aja, jag vill bara säga puss och kram så hörs vi snart förhoppningsvis.

<3 Anna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Det har inte blivit så mycket uppdatering på senaste tiden, för jag vet inte vad jag ska skriva om. Vad gör jag som någon skulle vilja läsa om? Jag har inga fina bilder, eller nåt sånt som skulle kunna vara intressant. Jag bara gör det här. Ok, det där var lite oklart, men jag vill med bloggen på något sätt prova om jag kan. Om jag kan göra det här bra. Om jag verkligen försökte, skulle jag då kunna ha en bra blogg? Det är det jag vill se med den här bloggen. Plus att jag tycker tt det är väldigt kul att skriva på den. Jag gillar att kunna "skriva av mig" (som typ alla säger att de ska göra) på en plattform, som ingen läser hahaha. Ingen läser ju ändå min blogg, sattehh aa det spelar egentligen ingen roll vad jag skriver. Jag kanske ska försöka ladda upp någon bild snart, vi får se. Jag vet inte riktigt hur jag vill att min blogg ska se ut än. Jag ska tänka på det. det viktigaste för mig är att den inte blir som alla andras. Jag vill ha en speciell blogg. 

Love u guys

Anna

Likes

Comments

Det är ju lördag men jag kan ändå inte slappna av. Vi har så mycket i skolan just nu. Svenskaprov igår och i torsdags, biologiprov på tisdag, kemiuppsats på tisdag och kemiprov på fredag... sedan har vi ju matte hela tiden och andra smågrejer som tyska t ex. Jag börjat bli trött på att plugga hela tiden. Det är liksom alltid nåt som ska göras, man får aldrig slappna av... och det är en hel termin kvar... 😫

Likes

Comments

Då var jag inne på mitt andra inlägg. Det känns bra att ha den här bloggen tycker jag. I alla fall nu till ämnet! Jag saknar verkligen orkestern. Jag älskar att göra musik med andra människor. Jag märker hur jag hela tiden vill sjunga med andra, och att det ska vara stämmor och sånt. Jag kände idag hur jag bara vill börja sjunga i kör... Men jag tror att det är för att jag inte har spelat i orkestern på länge. Jag är ju inte ens bra på att sjunga. Jag kan träffa tonerna och så, men min sångröst håller ju inte riktigt måttet om jag ska vara ärlig. Men det är kul att sjunga hemma i alla fall.

<3 Anna


Likes

Comments

Hej! Jag har bestämt mig för att börja blogga här och det ska bli kul! Min dator suger dock så får se om det kommer funka. Just nu laggar det loss så känns ju inte asbra.

<3 Anna

Likes

Comments