Hej kära bloggläsare! Som ni förmodligen ser så är jag tillbaka, vilket främst beror på all nyfunnen inspiration som har klampat in i mitt liv. Visst är det härligt med inspiration! Tjohej!

Dagens blogginlägg skall handla om Jajje Lundis, en mycket intressant varelse. Eftersom Jajje är oerhört eftertraktad och populär så var det aningen svårt att nå honom för en interJUV. Men det finns inget problem som inte går att lösa, därför har jag tagit mig i kragen och själv ställt upp på en interJUV ÅT Jajje.

Trevlig läsning!

Hej Jajje Lundis!

- Nämen tjena (läses med en typisk göteborgsk röst)

Vad roligt att du gick med på att ställa upp på en helt unik interJUV för min blogg

- Jag vet.

Nå, berätta lite om vem du är egentligen är. Vilka tre egenskaper gillar du mest hos dig själv?

- Oj, det blir svårt haha. Nej men jag är expert på att baka korvbröd, när jag gick i mellanstadiet så blev jag anställd av pågen och har sedan dess varit projektledare över Sveriges korvbröd. Sedan tycker jag att min humor är en av de bästa egenskaperna. Har du hört skämtet om tomaten som gick över vägen?

Nej det har jag inte, berätta.

- Klart du inte har, för tomater kan inte gå BA DUM TSSS

Haha okej. Du glömde den tredje egenskapen?

- Den berättar jag om i nästa blogginlägg

Då går vi vidare med frågorna. Vad gör du just nu förutom att vara korvbrödsexpert?

- Jag studerar faktiskt på chalmers. Min pappa tävlar i delfinkapplöpning så han ville först att jag skulle gå i hans spår, men jag känner att jag behöver göra något eget.

Så spännande! Vad studerar du och vad har du för framtida planer?

- Jag ska bli världens bästa samhällsbyggare och så ska jag gifta mig med en snygg brud när jag fyller 40.

Du verkar ha koll på läget. Tack så mycket för att du ställde upp på den här interJUVn!

- Tack själv, din blogg rockar fett. Skräll


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello dis is my best frend. He's name is Hot. Hot dog. I like him very much becaus he is cool and like funny. Have a good day my blog

Likes

Comments
Hej bloggläsare.

Dagens visdomsord är "Spring aldrig i en hal och isig nedförsbacke när du skall skynda dig till jobbet. Aldrig."

Sådär.

Nu är det dags att bege sig till teaterlektionen. Ha en bra tisdag!

Likes

Comments
Snart är det lucia och jul och allt det där som folk redan sitter och hyperventilerar över. Därför bjuder jag på en exklusiv intervju med mig, så får ni frossa i massor av härlig vinterläsning!

Hej Mina!
Nämen hejsan!
Hur har din dag varit?
Den har varit bra. Jag har jobbat så jag är trött och sömnig.
Frågan var inte "hur mår du?"
Nähä
Gillar du lus
sekatter?
Ja, jag gillar allt som består a
v socker.
Har du något jultips som du vill dela me
d dig av?
Nej
Nähä
Nä..
Ok
ej
Japp..
Har du någonsin varit lucia? I ett luciatåg d
å alltså?
Ja. Jag skulle ha varit tärna men så fick jag lust att vara lucia, så jag hoppade in lite random. Det luciatåget hade två lucior d
å alltså.
Men skulle inte en annan tjej va
ra lucia?
Jo men hon fick ta och dela den titeln
med mig.
Ski
tans osis
Ja, men sånt
är livet
Vad är det bästa m
ed julen?
Mellan
dagsrea

Nu skall jag åka till min danslektion. Ta hand om er. Håll utkik efter fler spännande intervjuer med vinter-Mina!


Likes

Comments


Hej alla läsare! (Har typ tre läsare. Två av mina favoritmänniskor, som läser endast för att de tycker synd om mig. Den tredje läsaren är typ någon random skummis från Värmland. Eller något i den stilen.)

Mår ni bra? Det gör jag.
Idag har jag syndat 27 gånger. Jag har alltså ätit 27 pepparkakor. Det kan verka barnsligt och hänsynslöst mot min blodsockernivå, men kakor höjer även glädjenivån. Därför anser jag att min synd är en acceptabel synd.

Ni får ha det så fint. Alla tre.

Likes

Comments


Hejhopp. Torsdag idag. Då tänker ni kanske "vad kan man göra på en torsdag?". Jo, hörrrni jag skall ge er en UNIK lista på vad ni kan hitta på denna behagliga afton:
- dammsuga mitt rum (skicka ett meddelande till mig så ger jag er min adress och berättar vart vi förvarar dammsugaren)
- läs en bra bok. Lär er någonting nytt (att se på paradise hotel och observera hur många shotar man kan dricka innan man tuppar av räknas inte!!!!!)
- slappna av. Andas. Ibland behöver även människor vila. Det är okej.

PS jag försökte nyss att göra en elegant håruppsättning. Som ni ser på bilden så blev set inte särskilt lyckat. Sitter här hemma och ser ut som en degklump med en kanelkrans på huvudet. Men vem gillar inte kanelkransar?

Likes

CommentsGod kväll kära läsare. Idag är jag trött. Idag har jag jobbat (lärare Mina). Idag har jag ätit chokladtryffel. Bilderna kommer från min senaste photo session som kallas för "håll koll på din hjärna". Bild nr 1 visar min tänkarmin, för är man i skolan så behöver man tänka. Bild nr 2 visar däremot min "eeeh what"-min. Och sist men absolut inte minst (eller vackrast för den delen) så illustrerar bild nr 3 min "oh lord! Jag har ingen aning om vad jag sysslar med"-min. Är man modell så behöver man kunna förmedla olika känslor. Så är det bara. Ha en fin afton :))))))))))))))

Likes

Comments


Hallå pojkar och flickor. Den här dagen har jag tillbringat med min livskompanjon Emelie. Då jag och Emelie är som toast och jordnötssmör (vet inte om det funkar som metafor, men menar alltså att vi är oerhört nära vänner) så har jag anförtrott mig åt henne och pratat ut om saker som händer i mitt liv.
Tidigare idag åt jag nachos. Och vi alla har tillräckligt hög IQ för att veta vilken geometrisk form nachos uppträder i. Dessa små triangelformade, njutningsbringande majschips medför en viss smärta till många människor jorden runt. Försöker man alltså att stoppa ett helt chips i munnen så finns det risk för att en av chipskanterna vänder sig upp mot gommen och ger upphov till en brutal massaker av gommen. Det är oerhört smärtsamt att något så vackert som chips kan generera en såpass stor sorg. Att skära upp halva gommen är inte särkilt fantastiskt. Och att sedan upprepa samma misstag fast med andra chips är inte heller fantastiskt. Men är man glupsk så är man, och då är det skönt när man har en egen Emelie att söka tröst hos. Ha det kul i höstmörkret. Puzzar från guzzar

Likes

Comments

Hej kära bloggläsare.

Det var ett bra tag sedan jag bloggade. Min plan från början var att jag skulle skriva ett långt inlägg om "vilken dålig uppdatering det har varit". Men vid det här laget vet ni hur de inläggen brukar se ut så jag kan skippa den delen. 

Anledningen till att jag börjar blogga igen är alla de fina läsarbreven och meddelandena om att ni, mina kära bloggläsare, vill att jag skall börja uppdatera bloggen oftare. Hahah. Nej. Vem försöker jag lura. Har inte fått några brev från mina fans. Men min magkänsla säger mig att ni behöver mig och att jag därför borde börja skriva här igen. Fullt förståeligt. 

Slänger upp en bild från min senaste photo session. Puzz från guzz


Likes

Comments

Woaah, så så så länge sen jag bloggade. Vet inte ens varför jag gör det nu. Kan bero på att jag inte har något bättre för mig. Vad ska jag skriva då? Åh. 

Vad som har hänt sen jag bloggade sist:

En hel del faktiskt.

- Jag har varit utomlands (i 5 veckor)

- jag har blivit beroende av serien suits (igen)

- Jag har vuxit en centimeter (WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO)

- Mina favoritskor blev förstörda i ett vattenkrig 

- Jag har lärt mig vad som händer när man råkar tappa en lavalampa (den går sönder)

- En tant kallade mig för "han" och hon sa att jag liknar John Travolta (det fick mig att gråta, fast inte av glädje)

- jag har blivit döv (för alla (inte alla men 99,9%) bosnier pratar så högt)

- orkar inte skriva en lista

- men det har hänt mycket kul!! :DDDDDDDDD (ser jag verkligen ut som John Travolta????)Likes

Comments