God fortsättning får jag börja med!
Men nu till detta med namn. Har funderat länge på vad jag ska kalla mig. Alvinojag minAlvin ja massa olika. Men jag heter ju faktiskt Elaine Widtfelt, hur många känner ni som heter de? Inte så många skulle jag tro. Så varför inte ElaineWidtfelt? Kanske inte det lättaste att skriva och kanske kommer ångra mig senare. Men nu får det bli de. Dock tar det sin lilla tid att ändra men när det väl är gjort, då får ni se mer ut av mig på internet. Man måste ju ha en stabil grund tycker jag så ni får ett seriöst intryck av mig.

Men det är mycket som har hänt sist. Känner att jag har fått smak på de här med blogga nu. Men nu ska vi gå och lägga oss och hoppas alla har en superbra lördag


Love E

Lilla Alvin och jag på nyår


Likes

Comments

Jag har funderar länge på om detta med blogga är något, självklart har jag haft några i mina tidigare år men det har bara blivit pannkaka av allting. Men jag ger det ett försök för nu är mitt liv lite mer än bara festande & fylleångest.

Nu är jag & D, med vår son Alvin påväg mot en väldans rolig resa där nyproduktion av hus är ett av dem största. Är för närvarande fortfarande "mamma ledig" men när jag väl börjar jobba så kommer mitt yrke som frisör också få lite plats i bloggandet.


Hoppas där är några där ute som läser annars får det bli lite för oss själva.

Love E

Vårt
söta hus nu i dec❤️


Likes

Comments