MORGENSTUND HAR GULL I MUNN.


#morningblissGod lørdag! Det er endelig helg, og for min del var det etterlengtet. Denne uken har vært utrolig travel, derfor var det skikkelig digg at jeg i går ettermiddag kunne gå inn døren hjemme å vite at nå har jeg to dager på å lade opp til en ny uke. Spise god mat, drikke god drikke, sove lenge, og slappe godt av. Derfor var det egentlig litt nedtur da jeg våknet kl. 07:30 i dag morges. Jeg kjente faktisk ambivalensen stige fordi jeg fikk ikke sove igjen da jeg var lysvåken, men jeg hadde i hvert fall ikke lyst til å stå opp kl. 07:30 på en lørdag. Skulle jeg liksom ligge å glo i taket i to timer til? Nei, jeg gjorde noe jeg veldig sjeldent gjør, nemlig lese en bok. Nå skal det sies at jeg leser mange bøker i løpet av et år, men det er pensumbøker. Det var helt uaktuelt at jeg skulle lese en pensumbok kl. 07.30 på en lørdag. Har man fri, så har man fri. Jeg begynte heller på en bok jeg kjøpte tidligere i uken: Hvem drepte Birgitte Tengs?


Kort fortalt er Birgitte Tengs-saken en uoppklart, kjent norsk drapssak hvor Birgitte Tengs ble funnet voldtatt og drept. Fetteren hennes ble dømt, men senere frifunnet. Likevel ble han dømt til å betale oppreisning til Birgitte Tengs foreldre. Nå er det altså blitt skrevet en bok om drapet, etterforskningen og dommen mot fetteren. Det er med andre ord ikke en koselig bok jeg har tatt fatt på, men jeg har lenge hatt lyst til å lese den så da jeg ved en tilfeldighet kom over denne boken på Notabene tidligere i uken, måtte jeg faktisk kjøpe den. Så langt synes jeg boken står til forventningene, den er lettlest, og den er uhyggelig spennende. Det er bare så synd at den er basert på en sann historie.


Til tross for at bokvalget ikke er av det lystige laget ble det likevel en god start på dagen. Det var faktisk veldig avslappende å ha på musikk i bakgrunnen mens jeg lå og leste, samtidig som at solen var i ferd med å stå opp og fuglene kvitret utenfor. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal gjøre i morgen om jeg våkner like tidlig, hehe :-)


HAR DU FÅTT EN FIN START PÅ HELGEN?

mk.

Liker

Kommentarer

Becca Alexandra
Becca Alexandra,
Den boken hørtes veldig spennende ut 😃 Kanskje jeg skal se om de har den på notabene her jeg bor? <3Beccaalexandra.blogg.no
minakanchan
minakanchan,
Det synes jeg du skal gjøre, spesielt hvis du liker den type bøker 😊 Jeg synes i hvert fall den var veldig bra! nouw.com/minakanchan
Cindyllb
Cindyllb,
åh så utrolig herlig! Hatt en super start! <3nouw.com/cindyllb
minakanchan
minakanchan,
Så bra 😃 <3 nouw.com/minakanchan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229