Om en vecka har jag äntligen har jag sommarlov & igår lämnade jag in min allra sista uppgift för denna årskursen. Vilket var en sån jävla skön känsla!!

Likes

Comments

Idag har jag i stort sätt varit ute hela dagen och solat, samtidigt som jag pluggat. En väldigt bra lösning om du frågar mig, hade jag inte solat så hade jag antagligen inte pluggat 😜

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag ringde alarmet 06.00 för att Oscar ska iväg och jobba 😴
Veckan har varit väldigt hektisk som vanligt med andra ord, har haft 2 nationella i onsdags och igår (fredag) . Har även haft matteprov & lite andra mindre uppgifter. Proven har väll känts hyfsat okej, men jag vill verkligen veta hur gick för mig på nationella men de kommer antagligen ta ett tag..

I onsdags fyllde min lillebror 11 år & igår var vi hemma hos mamma för att fira honom lite. Efter jag hade skrivit mitt nationella prov igår så tog jag & Oscar bussen till Väla för att köpa present till Axel & äta lite lunch.

Om någon timme kommer mamma & min lillebror för att hämta mig, då vi ska köpa bullar och sedan köra till stallet! Riktigt mysigt 😍 Som några vet började jag träna Narisa för ett tag sedan, men vi konstaterade igår att hon har fått fång igen. Det fanns ingen förvarning, utan den kom från ingenstans, vilket är väldigt tråkigt när jag precis fått igång henne igen 😓

Hoppas ni får en bra lördag 💜

Likes

Comments