Jo jag vet att jag är jättedålig på att skriva här

Jag har valt att ta bort tejpen. (För två dagar sedan) Så nu slipper jag ha den som kliar. Nu har jag alltså bara tortyren (bh:n) som stöd.
Massagen har gjort brösten mjuka och fina och det känns när man går. Tortyren är ju bara en bygel som sitter under brösten och ska forma dom. Så när man rör sig så "hoppar" brösten. Så just nu har jag tortyren, bandet och en löst sittande topp som ger lite stöd till brösten.

Har varit på kapp hal och köpt två nya bh:ar. Kan inte ha mina "gammla". Är ju lite skillnad på storlek 75 A och 75 E.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag börjat med lätt massage. 

(Gjort det i en veckas tid nu.)

Två gånger om dagen ska jag trycka brösten.... inåt, utåt, uppåt och nedåt

Och det känns faktiskt redan skillnad på mjukheten även om det är lång väg kvar att gå.

Jag funderar på att ta bort den vita tejpen som jag har som vägledning. Har stora problem med att det kliar och börjar släppa på en del ställen. Om jag väljer att ta bort tejpen får jag vara mer noggrann när jag sätter på tortyren nu så den verkligen hamnar på rätt ställe....

Likes

Comments

Massage
Ärren
Förhålningsregler
Citadellkliniken

Likes

Comments

Ja nu är det flera dagar sedan jag skrev något senast. Har haft full fokus på att ta hand om mig och ha det så bra det bara går den här första veckan.I går var jag på återbesök och allt såg bra ut. Peter tittade så att jag använder tortyren rätt och tog bort tejpen för ärren så att man kunde se hur dem såg ut.
Peter var jättenöjd med resultatet. Och även jag så klart. Visade mig hur jag ska massera brösten för att öka mjukheten och få finare form på dem. Det är en massage som skall göras två gånger per dag i tre veckor.

Likes

Comments

Kan ju börja med att tala om att jag är vaken för att jag har ont/trött i ryggen. inte van att ligga så mycket som jag gjort.

Vi åkte från Oskarshamn i går den 1 september ca 07:14.
Vi körde mot Landskrona och Citadellkliniken. Resan gick jättebra jag satt mest och halvsov hela vägen.
Vi var framme i Landskrona redan vid 10:30. Så vi passade på att handla lite på citygross. Var även tvungna att ringa lite telefon samtal och fixa så Elvin blev hämtad på dagis. Han var ju för kyld i helgen och på dagis hade han sagt att han var trött och frös. Farmor som hämtade honom och han blev jätteglad för det. och fick veta att han inte var jättedålig. Väldigt skönt att höra för en mamma flera mil hemifrån.
När handlingen och den oförberedda dagis hämtningen var fixad. Så åkte vi mot Citadellkliniken, skulle vara där vid 12 men var cirka en halvtimme tidiga. Klev in på kliniken och i receptionen sitter samma underbara sköterska som jag hade på konsultationen i Malmö. Skönt med igenkänt ansiktet.
Hon skrev in mig, och vi fick gå en våning upp. Där kom nästa underbar sköterska och visade oss ytterligare en våning upp till mitt rum. Fick lite information. Och blev tillsagd att duscha med speciell tvål inför operationen. Efter duschen fick jag ta på mig en gosig morgon rock och strumpor märkta citadellkliniken.
Efter ett tag vik jag värktabletter lugnande och dropp. Fick vänta en liten stund sedan var det dags för att gå till Dr Cosmo bli fotad och ritad på. Efter det till operation salen där jag somnade got efter att dom kopplat upp allt.
Vaknade uppe på rummet. Lyfte på täcket och där var dom två svullna bröst helt underbart. Så lycklig.
Hade föreställt mig att vakna med världens smärta och ett jätte tryck över bröstet. Men kände ingenting.
Ett litet lätt tryck kom efter ett tag men inget som besvärar. Fick vatten och cola att dricka, så gott eftersom jag inte druckit något sedan 05:30 och det sista 05:45.
Trött så legat och slöat i sängen och bara njutit av min ny fina bröst. Ett par vändor till toaletten har det blivit, skönt att röra lit på sig även om toaletten bara ligger ett par meter bort.
Dr Cosmo kom in under kvällen och kollade läget med mig. Sa att jag mår bra trött men ingen smärta.
Ingen koll på tiden men 19-20 någon gång fick jag paj smörgås te och äppel juice. Mums va gott det var. Efter det kollade Janne och jag lite film vid 21:30 gick han till sitt rum. Jag hade gjort mig klar för natten så försökte hitta något på tv:n att somna till. Men bara skräp. Så fick bli netflix på mobilen. Inte sovit ordentligt men någon timmas sömn har det blivit. Är som sagt inte van att sova på rygg så trött/ont uppe vid skulderbladen. Mördar bhån bidrar nog lite med "värken" också. För den sitter stenhårt.
Under tiden jag skrivit detta så har jag suttit upp, så ni ska jag prova att lägga mig ett tag igen. Är visst frukost vid 06. Och då lär jag väl sova som bäst.

Likes

Comments

pinfärska bröst

Likes

Comments

Här kommer lite bilder.
Jag har blivit inskriven. Duschat, tagit smärtstillande och lugnande.
Provat ut bandage.
Nu är det snart dags.
Lite nervös är jag allt. Men pillerna håller mig i schack.
Nästa inlägg kommer efter operationen. så fort jag orkar.

Likes

Comments

Har en liten kille här hemma med feber. Hoppas nu bara att jag inte åker på något. Är ju så några dagar kvar till operation.
I morgon blir det en lugn dag. På måndag så jobbar jag mitt sista arbetspass på en månad.
På tisdag ska jag röja här hemma. Se till att jag har koll på allt inför operationen. Och mysa massor med mina små älsklingar. Kommer ju inte kunna göra det på ett tag. 😳

Likes

Comments

I dag var det personalmöte på jobbet. Jag försäkrade mig om att alla mina kolleger vet att jag ska vara borta. Jorå alla visste, dom hade pratat med varandra. Bara positivt från alla. ☺ Och alla önskade mig lycka till, kändes jättebra.
Dagarna trillar på och jag har nog inte riktigt förstått att det är på Onsdag jag ska opereras. Att jag då kommer förändra min kropp för resten av livet.
Men jag gör det för att jag vill och för att jag ska vara nöjd med mig själv. Nöjd med mig själv och med hur jag ser ut.

Likes

Comments