​Hoppas ni alla har haft en bra dag! Imorgon tycker jag att vi kör en extra-snäll-fredag. Det kan alla vara värda efter en vecka med skola och jobb. Säg gärna en fin komplimang till någon eller hälsa på dem du kanske inte brukar. Ett hej kan betyda mer än du anar. Så imorgon vill jag att alla får en jättehärlig dag, och glöm inte bort att alla är lika värda. Kraaam!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

som ni redan läst vet ni att detta inlägg kommer handla om nätmobbning och näthat. De är helt galet att någon sitter bakom en skärm och skriver taskiga saker mot eller om någon. Det andra är att personen kanske inte skulle våga säga samma sak till personen irl. Men friendos- stay strong! Bry er inte om att någon är taskig mot er. Det är bara någon svag person som sitter vid en telefon, dator eller platta och har tråkigt. Men tänk på att inte skriva taskiga saker tillbaka. Du är mer värdefull än så!

Fina,fina du, tänk på vad du skriver innan du trycker på skicka knappen. Folk kan bli sjukt sårade. ha en bra dag alla fiiina ute i världen. Kraaam!


Bildresultat för hjärtan

Likes

Comments

heeeej alla finisar, hoppas ni mår bra. Själv idag har jag inte gjort så mycket mer än att gå i skolan. Känner att jag vill skriva ett riktigt inlägg där fingrarna bara glöder, får hoppas på att det kommer snart😊 Hoppas även att du har haft en bra dag och är på bra humör. Syns snart här igen. Kraaam!

Likes

Comments

Rubriken talar. Mobbning är inte okej. Det är svagt att förstöra för någon annan med mening. Vem vill du va? Mobbaren, den som står bredvid och inte gör något eller den som är modig och försvarar den utsatta. Jag har iallafall bestämt mig. Jag hoppas att även du har bestämt dig, och alltså inte bestämt dig för att vara Mobbaren eller den som står bredvid utan att försvara offret. Utan bestämt dig för att vara försvararen till den utsatta. De är sjukt att stå bredvid och inte göra något och lika dåligt om inte ännu sämre är det att mobbas. Så friendos ute i världen. Tänk er för innan någon blir sårad och innan det börjar gå så långt som mobbning. Säg förlåt och va trevlig. Då kommer världen ta ett stort steg mot en bättre värld! 


Vi hörs snart. Kraaam

Likes

Comments

​Hej igen! nu har jag ett samarbete tillsammans med Swedishfeminist. Hon är en tjej som kämpar för samma saker som jag, men hennes största fråga är jämställdhet mellan tjejer och killar. Kontot finns på instagram och det är fantastiskt! Så följ Swedishfeminist på instagram. Kraaam!

Likes

Comments

Hej! God förmiddag alla fina människor. Detta är mitt första blogginlägg, så taggad inför denna kamp för att alla är lika värda. Det är en fråga som verkligen är stor för mig. Att det inte spelar roll om man är kille eller tjej, att det inte spelar någon roll vilken hudfärg man har och så vidare är en självklarhet för mig. Tycker du det är viktigt för dig med? Isåfall tycker jag att du ska följa denna blogg och delta i kampen för allas lika värde! Ha en bra dag så hörs vi snart igen. Kraaam!

Likes

Comments