Okej jag började det här inlägget med en lista men jag inser att jag inte är i skick att hantera såhär svåra frågor just nu. Det här är vad som finns och eftersom att jag ändå suttit ett tag med det behöver ni utsättas för det också. Jag jobbar ju inte gratis.


Vad skulle du aldrig…

Äta? - Eilerts svettpizza. Jag tror varken att den finns eller att den skulle vara särskilt god.
Dricka? Eilerts svett. (nej, jag vet inte heller vad det är för fel på mig)
Skoja om? Eilert är så utsatt så jag skulle i alla fall skona hans barn och inte skoja om dem.
Ha på kroppen? Jamen det är bara köra uteslutningsmetoden dåå! Jag börjar med Eilert :)
Vilja uppleva?
Kunna arbeta med? Eilert, han verkar ju vara över
Säga nej till?

osv - fanns fler frågor men det räcker ikväll..// Eilert. (Mimmi)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag såg jag ett avsnitt med Dr Phil som sänkte honom från botten till avgrunden i mina ögon. Ja, konceptet med psykologi är att ta fram sina värsta och vidrigaste händelser, minnen, beteenden, känslor för att sedan kunna jobba med det. Det här konceptet och en TV-studio är inget en psykolog som bryr sig om psykologi skulle genomföra. Är man intresserad av pengar och tittarsiffror och vill blotta sina klienter och förnedra dem, alternativt låta dem förnedra sig själva i TV med stor publik så visst, men att förklä sina avsikter i sin yrkesroll som psykolog är i sig sjukt.
Puss och Kram.

Likes

Comments

 Tänk om jag skulle skriva en egen lista någon gång? Vara sådär personlig och påhittig och verbal? Haha. Den var bra.

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Alltså, jag går ju hellre på karaktärer jag vill träffa än själva handlingen känner jag. Jag skulle dock bokstavligt talat spela död i alla serier jag kommer att tänka på, så jag tar the walking dead. En måttlig brutal död skulle det bli men jag skulle ju ha fått träffa Rick Grimes! Yep. team Rick här. Armborstet ser mer ofräsch ut överlag. Herre gud, tänker jag såhär?


2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Jag ville bli konstnär och pocahontas!


3. Vilken är din favoritdoft?

Totalt hjärnsläpp. Det enda jag kan tänka på är "Hur luktar siffran sju?" Men det finns mycket som luktar trevligt. Så länge det inte är en ohygienisk doft är det mesta okej.

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

På månen because fuck this human shit. När jag tänker på det, blir vi inte alla en stenbumling tillslut? Inte för att jag inte vill ha en gravsten, gärna med texten "Älska dig själv, annat vore galenskap" som tillägg men för fan: Skriv ditt adjö på en sten och kasta den i ett hajfritt vatten. Där kan jag vara! Jag älskar att bada. Och jag h a t a r hajar.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Vilken jäkla fråga... Men skulle det nu vara så, på riktigt, skulle jag nog hamna i hjärncellsförlamning. Men tillåts man nu tänka på det skulle jag, om jag hade lugnande medicin hemma, dosera ut ordentligt till mig och min familj och sedan lägga mig med dem i sängen och kramas. Jag skulle dessutom stänga av min telefon och inte prata med någon, men tänka på alla.

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Jag skulle ha en kroppsdel med massa eminenta smeknamn! Helst inte Blixten...

7. Vilket är ditt favoritverktyg?

Jag hade ett multiverktyg med inbyggd lampa! Det var mitt favoritverktyg. Kom dock inte så bra överens med gräsklipparen. R.I.P

8. Vad gör du om tio år?

Ja förhoppningsvis ligger jag och sover vid den här tiden! Så mkt koll på läget vill jag ha.

9. Vilken är din bästa danslåt?

Den låten är inte släppt än! Den kommer på vår nästa platta. Och JA, den ska jag dansa poledance till!

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

En båt! För att testa mina skills liksom...

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Hahahaha... Jag skulle acceptera det ;)

12. Vad tycker du om ordet hen?

...really?


13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

076-837 87 44

(sushi och te)

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Nej Gud ändå, dra en gräns. Jag är inte militant vegan men kom igen, kött till alla måltider? Kött på frukostmackan, kött till lunch, kött till middag? Det enda som typ är socialt accepterat i den Svenska samhället är vegetariska bullar. Där ifrågasätts man inte om man vill äta en bulle utan kött. Jävligt less på de som konsumerar kött och ska trycka det i ansiktet på veganer/vegetarianer/folk som råkar vilja äta vegetariskt ibland. Som att dra fram kuken bara så folk ska se att man har en - tumme ner.


15. Är du beroende av något?

- jag kan sluta om jag vill! ;)


16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Hang on heter låten (jo, det är EN speciell låt, vad jag kommer på nu) men artisten minns jag inte.


17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Fega ynkryggar som vänder kappan efter vinden och ljuger mig eller andra rakt upp i ansiktet utan minsta tecken på olustkänsla? Och smygrasister.


18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Engångsartiklar!


19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Lennart Jähkel och blåkläder


20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Nej jag har slutat äta snö och smaka på sandkakor så jag skulle säga att jag utvecklats enormt!

Likes

Comments

Det är mycket jobb på huset innan det kommer kännas som att vi pinkat in revir nog för att kunna stå för att det är Vårt hem. I somras renoverade vi ett av alla fönster. Vi kommer ta allt i lugn takt och det blir nog ett fönster per år med tanke på att sommaren är kort och att det är löjligt mycket jobb på ett fönster. Att byta ut det mörkbetsade trät till vitt som tillåter allt ljus att komma in gör så stor skillnad att vi gärna skulle göra om alla på en och samma gång men fönstren fyller faktiskt sin funktion ändå så vi kör på little by little. Förresten, jag är sådan att jag flyttar om våra saker stup i kvarten. Den här fina pedestalen/hyllan/you name it hittade jag på second hand i älvsbyn. Den har stått på golvet men liksom "försvunnit" mot tapeterna. Igår åkte den upp i fönstret, den är alldeles för stor egentligen men nu får den stå där. ...I en månad kanske ;)Likes

Comments

Gud vad jag skämde bort mig själv idag. Åkte iväg och simmade från morgon, sedan bastade jag och la en hårinpackning. I vanliga fall skyndar jag mig in i bassängen för att simma alla längder non stop och där efter skynda mig upp och hem. Idag simmade jag tio, vilade en minut, simmade tio osv. Det kändes mentalt som ett vinnande koncept, att stanna upp och faktiskt landa i att det är egen tid och hinna njuta av den. Jag har ju min familj att tänka på och det är rätt vanligt hos oss att gå om varandra i skift på jobb och även på fritiden. Jag kan säga att just nu träffas vi inte många timmar i veckan. Och just idag hade jag en egen lucka innan Tommy skulle iväg till studion för att spela in med ett annat band. Då är det ännu lättare att stressa sig igenom vad man än ska göra för att få det gjort, det blir lite krystat och kan ibland ta mer än det ger. Men i ärlighetens namn, vad gör fem minuter extra i bassängen? Sedan smorde jag in mig och la vardagssminket. Visst blev det tajt på vägen hem då jag även skulle stanna för att tanka och lämna glasflaskor på glasåtervinningen men jag hann hem före 11 då det var Tommys tur att åka iväg. Och jag kan ju säga att jag känner mig mycket mer tillfredsställd än om jag hade hastat mig igenom det.
Likes

Comments

Det förvånar mig att vi faktiskt är fyra som överlever mig i köket. Och speciellt den här maträtten, vart väldigt god. Föreslår att man går tillväga på ett annat sätt än mig hehe but still:


laxbitar efter hunger-nivå. (två portionsbitar av filé)

surimisticks efter laxmängd. (tre st)

två brocolibuketter

en konserv kokosmjölk

shit loads med gurkmeja

hälften av det med ingefära

dill

citronpeppar

salt

Vart skitgott!

Fast jag tillagade laxen i mikron tills den var halvfärdig, kokade broccolin i vattenkokaren och tinade surimin i stekpannan.. Finns bättre tillvägagångssätt ;)


Likes

Comments

Jag har förändrings-cravings. Håret först ut. Läpparna sen. Och what the hell - jag har börjat tänka på beach 2016? När hände det liksom. Men jag känner mig gladare med mer färg! det är ett som är säkert =)Likes

Comments

Jag är laddad för ett nattpass. Letade fram en klassisk frågelista för att fördriva tiden när det behövs. Mycket originellt kopierat.HAR DU ?

Folköl i kylen : : Ja alltså vi har nog tre folköl i kylen som jag tror har gått ut :/ Med andra är vi inga stora folkölsfantaster.

Något husdjur : : En hund, två råttor och en man ;)

Någon favoriträtt : : Sushi kan få gå före sex ibland om man säger så.

Puder på dig : : På scen eller vid fotografering. Annars bara foundation.

Några framtidsplaner : : Långsiktigt vill jag bara go with the flow. Fortsätta med bandet, spela in vår platta och spela på festivaler as we go. Kortsiktigt och personligt har jag också planer. Nu är det säkert en hel del som kan bli provocerade men jag orkar inte bry mig om det. Jag vill förstora läpparna och bleka tänderna. Och det är fan upp till mig.

Någon sjukdom : : Jag lever med ångest. Det innebär att när som helst kunna bli brutalt misshandlad men utan att det syns och går att förklara. Eller förhindra.

Gymkort : : Ja det har jag men jag är inte intresserad av gym och jag tycker det är fruktansvärt töntigt och nedvärderande av gymnissar att skryta med det och alltid hävda sig över hur duktiga de är när de dessutom måste berätta för andra hur otränade de är och hela tiden tjata på andra att gymma precis som dom. Vill man gymma och trivs med det så är det toppen! Vill man inte det så måste man ta mig fan inte der. Jag duger som jag är, jag har bröst folk betalar pengar för att få och jävligt snygga ben. ska man sätta etikett är jag definitivt inte atletisk men klassiskt sexig med mina kurvor. (Haha, skrev jag just det där?! :'D) Simning och poledance är vad som intresserar mig när det kommer till träning. Sen är ju sex också träning ;p.

En homosexuell kompis : : Jajjemän

Duschat idag : : Nej jag har sovit hela dagen tills jag åkte på jobbet.

Någon kompis som snarkar : : Är detta en retorisk fråga?

Någon vän som spelar i ett band : : Ja hela In This Grey, såklart. Kändes rätt retoriskt det här också.

Några mvg:n : : Shit vad har jag hittat för lista? Lite stenålder över den betygsskalan men ja, det har jag.

Någon som förstår dig : : Hahahahahahaha... Alltså.. Nej. Min make är bra på att lyssna men jag förstår inte ens mig själv så det är inget krav jag har på honom heller. Fast M.L är pretty fucking close känner jag. Och på något sätt får hon mig att snacka om allt det där som jag inte snackat med folk om tidigare.

Något beroende : : Ja, alltså jag tror att jag kan bli beroende av Allt om jag går in för det. Cola zero, kaffe och nikotin är det som gäller dock. Inte mitt stoltaste erkännande.

Fikat idag : : Nej

Nagellack : : inte atm

Någon vän som bor i ett annat land : : Ja


VEM ? ..

Avskyr du : : Jag kommer inte på någon specifik person men smygrasister i facebookflödet. Speciellt när det är någon jag tycker om som till exempel sprider propaganda om retroaktivt barnbidrag på miljonbelopp. Idioter finns överallt, oavsett namn, färg, kön eller ålder. Jag blir på riktigt imponerad när någon kan möta mina irritationer med ett nytt tankesätt om det jag är irriterad över. När någon kan öppna mina ögon och ge mig förståelse för något jag själv vill döma ut i småsint egoistiskt Mimmi-perspektiv. Jag blir MER imponerad om någon ser förbi det på ett öppenhjärtat sätt än någon som bara håller med och eldar på det negativa.

Delar du mest minnen med : : Jag har alltid greppat fast vid minnen från en tid som sedan länge är förbi. Hon heter samma som en blomma och jag beundrade henne och älskade att hon ville ha just mig som vän. En dag flyttade hon för många mil söder ut. Jag var förkrossad. Min första och allra bästa vän. Jag kommer ihåg att jag inte kunde sluta gråta. Bara att tänka på det nu känns sorgligt. När all skit var som värst fick hon mig att känna mig som bäst. Ingen av oss fick växa upp på något vidare bra sätt egentligen. Idag är hon som vilken annan facebook vän som helst - hur ytligt låter inte det? Men jag blir glad för jag kan ändå följa henne och se henne blomma ut mer och mer. Och jag minns allt. Hennes skratt. Hennes hår. Hennes sångröst. Hennes läppglans. Hennes idéer. Hennes klädstil. Och att hon såg den trasiga ledsna tjej jag var och gav mig hela regnbågen.

Längtar du mest efter : : Min bror.

Stör du dig på : : Jag stör mig mest på mig själv. Och otrevliga människor. Och smygrasister.

Gosar du med : : Min make.

Lagar mat : : Jag och min make

Diskar : : Diskmaskinen


VILKEN ? ..

Tidning läser du : : Psykologi

Buss åker du oftast : : jag vet inte. jag har inte åkt buss sedan jag tog körkort, förutom hyrbuss då vi haft spelning

Dag fyller du år : : en dag i maj

Årstid föredrar du : : det finns saker att föredra i alla årstider

Stad är du uppväxt i : : jag växte upp i Arvidsjaur


VAD ? ..

Gör du nu : : jag är på jobbet

Gör dig till en bra människa : : Jag vet inte.

Gör dig till en dålig människa : : Jag vet inte.

Vill du arbeta med : : Det jag arbetar med idag och musik. Jag har det bra!

Är roligast just nu : : Bandet, studion, musiken, jobbet.

Har du på dig nu : : helt vanliga kläder

Har du för smink idag : : inget

Äger du för skor : : trasiga :S

Har du för storlek i skor : : 39 så tar tacksamt emot hela skor ;)

Läser du för bok : : ingen. När jag har tid är jag så trött att jag bara somnar och när jag vill läsa har jag inte tid.

Ska du göra nu : : hitta någon bild att ladda upp till inlägget.

Likes

Comments

Hom 2016 var nice. Jag fick snacka i radio med Anders Wikström på P4 västerbotten och det var riktigt mysigt. Kul var att de spelade upp en sneakpeak från vår nästa platta också. Jag tycker det är roligt när de vågar spela hårade musik i P4 - visst är det? Det är ju inte vad man tänker om den kanalen på rak arm men ibland får man lov att liva upp sina lyssnare med In This Grey ;D Vi drog av en fet spelning och sen drällde vi omkring på våra impulser. Vilket i praktiken innebar att snoka rätt på bärs.


Likes

Comments

Min bästa vän, som inte bryr sig om att vågen skenar iväg. Jag tycker inte om det men jag går upp mycket i vikt nu sedan jag började med en medicin. Nåväl, det är skönt att inte känna sig dömd av denna älskling. Men jag ska se om jag kan byta, för jag har ingen lust att bli nå större!

Sonja Sonja Sonja. Jag älskar dig.


Likes

Comments