Hej igen
Nu är det den 5/1 så kanske lite sent att säga gott nytt år nu.. Men hoppas alla haft en bra start på året. För mig har det gått ganska trögt men hoppas på en vändning snart. Hittills har jag ärligt talat inte gjort något vettigt. Har mest varit hemma och "pluggat" Netflix asså...
Nu ska jag försöka plugga på riktigt och ta tag i mitt liv haha
Ha ett fortsatt bra år <3

Likes

Comments

Hej hej
Detta har varit en riktig slapp helg. Inge jobb inga läxor (egentligen massa men de skiter vi i..) inga krav, bara massa mys och kul.
I fredags drog jag till en julfest för att träffa lite gamla klass kompisar från högstadiet. Såå mysigt!

Sen var lördagen planerad att vara en plugg dag.. Jag fick ju jätte mycket gjort. Ungefär inget.. Kollade typ Skam och youtube hela dagen hehe. Bra där! Men men man måste få vara människa ibland också.

Idag har verkligen varit magiskt! Gick på en jul konsert på hovet i Stockholm som Hillsong Stockholm anordnar. Älskar verkligen hur de får fram varenda liten del av julen, så underbart.
Går knappt att beskriva hur bra den är!! Rekommenderar starkt att gå på den nästa år!

Här kommer lite bilder från helgen

Likes

Comments

Nu ligger jag i min soffa och tänker om detta med blogg var en bra idé...haha. Tänkte att jag kommer försöka uppdatera tre gånger i veckan iaf. Min tanke med bloggen är mest att ha ett ställe där jag kan publicera bilder som jag sedan kan komma tillbaka för att kolla på. Sen om nån tycker min blogg är bra är ju bara ett plus!

Likes

Comments