...är fantastiskt! 
Jag har uppgift efter uppgift på hög som bara väntar på att jag ska sätta tänderna i dem! Om en vecka ska jag spendera två veckor tillsammans med klass 3C på Fyllingeskolan, och jag ser fram emot det något helt otroligt! Det ska bli sååå spännande och roligt och sjukt att få komma ut där, vara med barnen och hålla i en minilektion, helt själv! Det kommer bli sååå kul! 
Om fyra dagar ska första delen av min första examinationsuppgift in, och även detta är jävligt roligt (ursäkta språket)! Det är en sån utmaning att skriva och tänka i de här banorna, och jag är inte alls van vid tempot eller sättet att jobba men jag ÄLSKAR det! Så roligt!! 

Det har ju dock gått ut över mitt bloggande en del...jag har inte känt att jag velat lägga de två minuterna det tar att skicka iväg ett blogginlägg, för när jag kommit hem efter skolan, pluggat, ätit, diskat och hållt på med alla måsten i vardagen så vill jag bara lägga mig i soffan och gosa med min sambo och våra tre barn! 

Jamen förresten : JAG ADOPTERADE VALKYRIA! 
Det roligaste av allt ju! 
Hon är nu officiellt min lilla baby och sitter fast på mig hela dagarna. Hon är så söt och liten och go, och det är så kul att se hur de två stora latmaskarna har fått tillbaka lite energi och hur Kyri blommat ut och skapat sig en ordentlig personlighet. Jag är så stolt!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit galna, nervösa, överväldigande och helt jävla fantastiska! Jag trivs väldigt bra som högskolestudent och ser fram emot praktiken jag ska ha om ett par veckor.

Jag var lite skeptisk till om jag faktiskt orkade att plugga vidare direkt efter gymnasiet men jag tror att jag tog rätt beslut. Den här utbildningen är rätt för mig! Jag är så glad!


Jag känner mig så extremt lättad och taggad på framtiden just nu, har aldrig känt mig såhär glad och lyckligt lottad tidigare. Jag har världens bästa sambo, familj och vänner och tre gosiga och kärleksfulla kissekatter!
Så mycket kärlek och glädje att jag snart spricker!


Likes

Comments

Jag har ont i huvudet av all information och är svintrött efter att ha gjort en mini-uppgift tills i morgon, men det känns så skönt att vara tillbaka i verkligheten igen!
Jag & Valkyria firar med en film och hallonglass! Mums


Likes

Comments

Vad menas egentligen med att vara vuxen? När är man vuxen på riktigt? 
Är det när man skriver på papper själv? När man lagar sin egen mat, diskar sin egen disk, tvättar sin egen tvätt och handlar sina egna varor? Är det när man tagit studenten och ska vidare ut i antingen arbetslivet eller högskolestudier? Är det när man får sitt första barn. och räknas en hund eller katt då? Är det när man får sin första lön, eller när man får avbetala sin nya TV/laptop/kamera/whatever själv? Är det när man flyttar hemifrån och lämnar tryggheten där föräldrarna tar hand om en? 
Eller är det så enkelt att man är vuxen, oavsett hur livet ser ut, när man fyller 20 år? 

Igår flyttade jag officiellt hemifrån. Jag skickade in min adressändring och är numera även skriven i samma bostad som min sambo, (som jag nu kan kalla honom på riktigt). Jag ansökte om CSN och gick med i Lärarförbundet med, lite snyggt och snabbt sådär. 
Är jag vuxen nu? 

Min mamma brukade reta mig när jag var yngre och säga att jag var tvungen att sitta vid barnbordet på kalas och liknande, för man var inte vuxen på riktigt fören man lärt sig att dricka kaffe. Dum som jag var så lärde jag mig att dricka den bruna, vidriga sörjan (tyckte jag då) och fick börja sitta hos de vuxna vid fikan. Men så lätt är det väll inte? Att dricka kaffe....gör det mig mer vuxen än någon som inte dricker kaffe? Jag skulle säga att det gör mig dummare än någon som dricker det då det är beroendeframkallande och inte borde intas. 

Jag får höra av släkt, familj och vänner att nu jäklar är jag vuxen!
- "Hela 20 år gammal, välkommen in i vuxenlivet"
Men jag känner mig inte vuxnare nu än jag gjorde när jag var 19 år och 364 dagar gammal. Vad gör mig till en vuxen kvinna över natten? 

Visst, allt har gått ganska snabbt på sista tiden. Efter studenten har jag flyttat hemifrån helt och hållet, kommit in på högskolan, skapat mig ett hem och lärt mig så otroligt mycket om livet, men räcker det verkligen? Jag är inte säker alltså. 

Jag känner mig absolut vuxnare nu än jag gjorde för tre månader sen. Nu står jag på mina egna ben, tar mina egna beslut och sköter mig själv. Jag har mig själv att skylla på om livet går åt pipsvängen och har tagit mig an ett ansvar jag aldrig någonsin skulle vela ha innan, och tagit mig an Bjarki, Thor och Oden på riktigt. Även Valkyria har kommit till att bli ett ansvar som jag är livrädd för att ta, men ändå så jäkla redo för!

Så, jag antar att jag är vuxen nu. Eller vad säger ni?
Oavsett så tänker jag leva efter filosofin min pappa har:
"Man är inte äldre än man gör sig och jag kommer aldrig någonsin bli vuxen". 
Självklart kommer jag ha räkningar som ska betalas, katter att mata, jobb att göras och en hel rad med måsten som livet består av, men min själ kommer alltid att vara en tjej som älskar att vara ung. Det här är en bild från min student, när jag fick en Hyundai i10 av min mamma i studentpresent. Nu saknas mitt körkort (som jag har börjat plugga till efter många om och men och suckande). Jag antar att jag får ännu mer vuxenpoäng när det är fixat också, haha! 

Önska mig lycka till med hela vuxengrejen, jag kommer behöva det!

Likes

Comments

Jag avskyr när det är en massa folk som jag inte känner i mitt hem. Speciellt när de får lov att göra lite som de vill (eller ja - de gör ju bara vad de ska göra men ändå).
Den här gången ska de byta ut alla rör i badrum och kök, vilket betyder att jag är utan toalettstol med tillhörande rör ett tag. Jag uttrycker mig milt när jag säger att jag är förbannat jävla skitkissnödig. Som tur är så är den ena söt och den andra jätte trevlig. (Jag har bara pratat med två av dem) Tur i oturen kanske :)


Likes

Comments

Tacos och gotte med mina småbröder! :) mysigt som attans!


Likes

Comments

Ligger och tar det lugnt med en riktigt bra bok och njuter av denna fina dagen! Härligt som tusan!


Likes

Comments

Två av mina favvisar! Valkyria älskar sin nya papi! 😻😍❤️


Likes

Comments

Hur fantastiska är inte de här då? Jag måste testa att göra såna här någon dag, jag är så kär!! 
Bilden är lånad från den här sidan där det även finns instruktioner på hur man gör dem!
Helt underbara!! 

Likes

Comments