Denna helg har prio varit; stressfritt. Har lätt att stressa upp mig för det minsta och tappar så onödigt mycket energi. Veckan gick väldigt fort och förvånansvärt bra. Har dessutom ätit upp mig ordentligt, snart uppe på maxvikten så måste lugna mig. En vecka kvar tills diet och jag är faktiskt taggad.

Igårkväll hängde jag med Bellis och Emma och hade tacomys. Denna kväll blir även lugn, kolla på film med min fina och somna tillsammans innan sluttexten.

Från i onsdags, när instruktionen uteblev och jag fick pumpa axlar istället

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haft en riktigt bra dag med grupparbete i skolan och ett svettigt benpass på friskis. Livet svänger ordentligt ibland så det känns så viktigt att stanna upp och uppskatta dagar som denna. Efter passet blev det veggo-tacos i salladsblad och jag bah njööööt.

Likes

Comments

How 'bout some propud with strawberrys, banana and peanutbutter? Yes please!

Likes

Comments

Då var vårterminen igång. Upprop imorse och introduktion fram tills lunch. Hade med träningskläderna till skolan så jag kunde gå direkt till friskis. Där blev det ett tungt benpass. Räckte mycket väl med bara tre övningar; knäböj, utfallsgång och höftlyft. Så jävla skönt att vara klar innan det blir tjockt med folk. Och nu sitter jag hemma i soffan, helt dööööööd i benen och rumpan.

Det är ju måndag idag, vilket innebär köttfria måltider. Fick till en jävligt god röra som middag innehållandes champinjoner, quornbitar, vitlök, havregrädde och ris. Kompletterar med lite kaseinpudding senare för att quadsen och gluteusen ska växa till sig ordentligt.

puss

Likes

Comments

Godmorgon! Underbart när man vaknar med söndagskänsla och inser att det bara är lördag. Dags för frukost och sen iväg för den vanliga lördagsgöran - mot gymmet!

Igår var vi och firade Victor som fyllt år. Tacos och lite mys med Noelle. Sen bar det av till Coop för jobb till stängning. När jag kom hem somnade jag med Anton i soffan till en film, classic.

Likes

Comments