Med Joy M'Batha i lurarna på gymmet känns det som jag kan lyfta hur tungt som helst och med Snook kan jag springa till sista droppen energi är slut. Japp, det blev ett bra pass ikväll som ni hör och imorgon väntar en efterlängtad sovmorgon och jobbfri dag. Återhämtning it is.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Matlåda på balkongen efter en lååååååång dag. Jobbat 7-16, sedan mot friskis för värd-intro och träning. Ett snabbt benpass hann jag med, men känner mig inte helt nöjd. Längtar till semestern, men vem gör inte det? Får nöja mig med kvällsolen än så länge, men den är rätt härlig den med.

Likes

Comments

En hektisk och j'vlig jobbvecka är förbi. Träningen har inte hunnits med, men svetten har ändå runnit under arbetskläderna. Idag var vi på lunch med släkten och det var såååå mysigt! Älskade, älskade familj❤

Likes

Comments

Dagens pass blev rygg och axlar tillsammans med Anton. Blev ett bra pass och resultaten gör sig så väl påminda när man jämför dagens form med bilder från nått år sen. Annars har vi hunnit med storhandlingen som varje söndag och snart väntas matlagning till matlådorna. Jobb hela veckan, cash is king.

Likes

Comments

Working nine 'til five🎶. Gjorde comeback i kundtjänst idag och det gick bättre än förväntat, Drog direkt till friskis efter jobbet och körde ett rygg och axelpass. Hög på koffein och en massa pump gjorde att passet gick superbra. Nu ska jag äta min torsk och mysa ner mig i soffan. Imorgon ska jag tillbaka till coopis för ännu en lång arbetsdag.

Likes

Comments

Har varit en svettig men produktiv dag på jobbet. Jag har en förmåga att ta på mig lite för mycket, men jag hann iallafall med allt. Efter att ha däckat på soffan när jag kommit hem fick de bli ett sent bröst- och tricepspass. Gick faktiskt riktigt bra och jag hoppas att känslan håller i sig. Nu vill jag bli stark på riktigt.

Likes

Comments

Hela helgen var en fest! Summerburst har fått oss att dansa loss i regnet, skrattat oss knäsvaga och älskat livet. En del av gänget fick spendera en av kvällarna på akuten, men det är en annan historia. Är trött i hela kroppen efter denna fartfyllda helg så bjussar på en bildbomb istället, som beskriver känslorna minst lika bra.

Likes

Comments

I tre år har det varit du och jag. Jag älskar dig så otroligt mycket, mitt allt❤.

Likes

Comments

Efter två vilodagar från gymmet blev det ett halvkasst rygg- och bicepspass på förmiddagen. Noll motivation som håller i sig, men jag vägrar ge upp. Jag vet att träning inte kommer vara prio under sommaren så jag väntar inte på en riktig comeback förrän i höst. Genomförde passet med blod, svett och tårar och straffade mig själv med att springa hem. Alltså..?

Ikväll blir det grillning med några coopare, årets premiär för mig. Ska bli rooooligt!

Likes

Comments