Veckans pins

Jag har lite olika kategorier på Pinterest och en av dem är heminredning. Här har ni bilder på hur min ”drömlägenhet” ska se ut. O ja, jag vill bo i lägenhet trots att jag spenderat mina 16 år i en o samma lägenhet. Min dröm är att ha en lägenhet här i staden där jag bor, helst nära havet eller centralt. På sidan om det vill jag ha ett mysigt sommarställe att kunna åka till på sommaren eller när som. Hur jag väljer att inreda? Mycket färg, former och texturer. Dessutom en massa växter och prylar som definierar mig som person. Interna inredningsprylar från barndomen eller liknande. Såklart ska det ju inte se stökigt ut, det ska finnas en röd tråd helt enkelt.
Köket: vitt kakel med svarta ränder emellan. Lite mer cleant, fast fortfarande mysigt. Träbord och fina kaffekoppar skulle jag se som ett måste.
Vardagsrum: en soffa såklart, helst orangebrun eller grönt sammet. Cool matta och ett vintage soffbord/möbler allmänt. Såklart mycket tavlor också.
Mitt rum: en stor säng med fina prydnadskuddar, ett skrivbord där jag hoppas vara produktiv. Massa bilder och tavlor, dessutom speglar (som också ska finnas i hela lägenheten).
Badrum: kakel i någon pastellfärg, ett badkar och lyxig plats åt mina produkter!
Så detta är ett litet provsmak på hur min drömlägenhet skulle kunna se ut. Bor förmodligen kvar här hemma ett bra par år till men dagdrömma kan jag ju göra under tiden.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229