Variation

Vi klev upp till ett disigare Palma idag och därför valde vi att strosa i stan på förmiddagen istället. Det var rätt behagligt faktiskt för att vara 26 grader. Vi lyckades även hitta lite saker. Mamma köpte ett par skor och någon blus, jag fick med mig ett YSL läppstift som jag har smådrömt om lite.

När vi började bli lite för hungriga och trötta för att gå i stan var planen att ta taxi till hotellet. Men vi fick inte tag på någon så vi fick gå hem vilket var rätt segt. Men när vi var framme på hotellet blev det ett dopp i poolen dirr. Vi spenderade hela eftermiddagen där och åt även en sen ”lunch”.

Runt 17 började vi fixa oss inför kvällen. Sedan hamnade vi på El Camino, en tapasrestaurang. Det var väldigt coolt koncept då man satt på barstolar framför köket. Kul att inspektera! Jag beställde in bruschetta och även en rätt jag aldrig smakat. Det var en ”babyzuccini” med friterad getost, asgott.


Vi satt där ett tag innan vi gick vidare till Carhartt. Planen var att köpa något till Max men han fick beslutsångest. Däremot lyckades jag hitta en svart praktiskt väska som jag diggade. Här kommer bild på den tillsammans med mitt nya linne från Mango samt min skinnkjol från Zara.

Det sista vi gjorde i stan var att kolla i butiker och köpa glass till mig. Vi gick hem längst hamnen och nu chillar vi bara här på hotellrummet. Imorgon tror jag att vi ska till en ny strand och sedan testa en ny resturang. Hörs imorgon kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229