Vad jag spenderat pengar på

Min shopping startade i huvudstaden då jag fyndade denna så kallade ”thaiboxartröjan” från Zara. En vit knytningsblus i linne, väldigt snyggt o skönt nu till sommaren. Jag har haft den som ni ser på bilden men även som en ”blazer” över linne/T-shirt. 199kr.

Hittade denna på Åhléns här hemma och blev kär direkt. Köpte den i Stockholm för att få shoppingkassen att se lite större ut. En somrig och drömmig klänning som jag verkligen gillar. Färgkombinationen och skärningen är helt toppen enligt mig. Med 60% rabatt fick jag godingen för 240kr.

Inne på butiken Emmaus drunknade jag i alla olika klädstilar, färger och texturer. Hittade 3 grejer varav två ni sett på bloggen redan (klänningen, väskan). Den tredje grejen var detta linnet. Har nämt innan att linnen stått högst upp på köplistan. Jag har valt att klä den bak och fram då den är lite väl urringad. Men ett svart, lite veckigt linne som är snyggt och användbart. 129kr.

Min shoppingjourney tog sig vidare till Danmarks huvudstad. Vi gick även där i secondhands och hittade först och främst denna polotröja. 25% kashmir som verkligen märks av. Superskön och snygg passform. Längtar till lite kallare dagar så jag kan börja använda den. 100 danska kronor.

Ännu ett använt plagg, prickig klänning i ett luftigt material. Passar både till vardags och kvällstid beror på hur den stylas. Diggar den verkligen, enkel men snygg. 200 danska kronor.

Till sist köpte jag denna spets-bh från Samsøe & Samsøe. Otroligt fin grön färg, passar med min lätt jordgubbsblonda hårfärg. Den är några storlekar större, vilket gör att den täcker mer av min bröstkorg som jag anser vara positivt då man ser mer av spetsen under skjortor ect. 150 danska kronor.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229